22.04.30  (17).JPG

FIK - ALLERØD FK: 4-3

FIK er tilbage på sejrskurs efter en uafgjort i Brønshøj senest. Denne solskins-aften før St.Bededag var der næsten tale om målfest, da Allerød FK gæstede Kalvøen, hvor omkring 250 tilskuere dannede ramme om en fremragende fodboldkamp.

Med de tre front-esser alle tilbage i startopstillingen var det næppe overraskende, at Frederikssund ville kunne skabe chancer og lave mål, men den skarphed, som holdet besad i 1. halvleg var alligevel mere end man havde turde håbe på.

For Allerød var mere på bolden end hjemmeholdet før pausen - og havde da også deres momenter, men ved pausen førte Frederikssund med hele 3-0. To flotte oplæg af Deniz Ates efter farlige kontraangreb, hvor først Mohammad Mohammad efter små ti minutter åbnede scoringen på et skud, som dog kun lige kunne skrabe sig ind over stregen - og så efter en halv times tid, da Nicolai Jægergaard afsluttede. Men det skulle kort før pausen blive endnu værre for gæsterne, da Ates selv kom på tavlen med målet til 3-0.

Og så skulle den ged vel være barberet.... men ikke hvis man spørger Allerød FK, der lavede nogle solide taktiske ændringer til 2. halvleg, og hvad der ved pausen lignede en sikker sejr til FIK udviklede sig til en gyser mod slutningen.
Dog en gyser hvor spændingen alene var relateret til kampens udfald, da ingen af holdene rigtig kan gøre en forskel i hverken top eller bund.

Efter en time begik Mohammad Mohammad straffespark, og gæsternes topscorer Morten Olsen omsatte sikkert til 1-3 for Allerød.
Men mindre end tre minutter senere var Deniz Ates påny på spil. En farlig omstilling tillod Jægergaard at finde Ates i en fri position, og så var det 4-1 - og da Allerøds Morten Olsen kort efter fik endnu en chance fra 11m-pletten, men brændte....så kunne Allerød vel trods alt ikke manifestere tro på et comeback - skulle man tro.... men det kunne de så faktisk. I hvert fald næsten!

På to mål inden for tre minutter med et kvarters tid tilbage stod det pludselig kun 4-3 til Frederikssund. Allerøds to lyn-mål scoret af Morten Olsen igen-igen og Gustav Harlev. Der resterede et kvarter, og det blev både lidt nervøst og krampagtigt, men de gul-blå FIK'ere fik reddet stormen af til sidst og holdte hjem.

Endnu engang imponerede Frederikssund IK med mange mål  - og er med stor afstand rækkens næstbedste hold, når det kommer til scoringer. Christian Helev kom ikke på måltavlen sammen med sine to kolleger i front, men bidrog på andre måder til sejren, der nu placerer de to hold side om side på 4.-5. pladsen - begge med 37 point. På 3.pladsen ligger Avarta med 38 point.

Der resterer fem-seks kampe og næste opgave for Frederikssund IK i Danmarksserien er på fredag d. 20. maj kl. 18.30, når netop rækkens nr. 3 Avarta tager imod på Tømrermester Jim Jensens Park.

Det sluttede 2-0 til Avarta, da de to hold mødtes tilbage i efteråret på Frederikssund Stadion - og det er faktisk kun Avarta i denne kamp udover Union tilbage i oktober, der har holdt Frederikssund fra at score i alle deres kampe i denne sæson.

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er d. 26. maj kl. 13.00, hvor man spiller imod topholdet Ishøj IF.