top of page

LEDØJE-SMØRUM 3 - 3 FREDERIKSSUND IK

Sæsonens første udekamp endte desværre kun med uafgjort for FIK, der ellers lignede en vinder indtil kort før tid. Nicolai Jægergaard scorede to af FIKs mål.


Det blev en intens og underholdende første halvleg, da Frederikssund IKs førstehold her til aften spillede på udebane i Ledøje. Kampen var dårligt kommet i gang, før gæsterne tog en tidlig føring.

Mehdi Djemai scorede sit første mål i sæsonen inden kampen var fem minutter gammel - en ren drømmestart for FIK, der skulle bygge videre oven på en solid og sikker sejr fra premiererunden, hvor man vandt 2-0 hjemme mod Hørsholm-Usserød.

Og hvis det føltes som en god begyndelse, så blev det endnu bedre, da uret rundede ti minutter, hvor Nicolai Jægergaard kom på måltavlen - og så var det 2-0 nærmest inden kampen rigtig var kommet i gang.


Men hjemmeholdet LSF lod sig ikke helt slå ud oven på den kummerlige start og langsomt og sikkert begyndte de at være mere bestemmende og få bygget nogle solide angreb. Næste mål i kampen var ikke langt væk - men desværre var det LSFs tur til at få noget at juble over. Benjamin Lyng blev noteret som målscorer i 20. minut, men nærmest inden stadionspeakeren havde råbt målscorerens navn op - blev der tilføjet endnu en. FIK var fraværende i nogle minutter - og så var den tidlige 2-0-føring forvandlet til 2-2. Bertram Pedersen udlignede nemlig for LSF mindre end tre minutter efter den første reducering. Og så var det som om kampen startede forfra.

LSF slappede af, og det gav Frederikssund IK mulighed for at komme tilbage i kampen.

Men målene holdt dog op med komme som perler på en snor.


Men et mål var der tilbage i den hæsblæsende og underholdende første halvleg.

For med godt fem minutter tilbage før pausen blev det endnu engang til scoring for FIK. Nicolai Jægergaard gjorde sig selv til sæsonens første tomålsskytte.


3-2 til Frederikssund ved pausen. Men allerede ti minutter inde i anden halvleg måtte Rasmus Philipsen (sidste uges målskytte på straffespark) lade sig udskifte - og det gjorde FIK-defensiven lidt shaky for en stund - men kamprekordindehaver Martin Hansen leverede en fin indsats i bagkæden i Philipsens fravær.


Det lignede faktisk også en sejr til Frederikssund IK, da det stadig var 3-2 indtil kort før tid. Men i kampens 88. minut slog hjemmeholdet til og fik udlignet til 3-3. William Henriksen var helten for hjemmeholdet - og der kom ikke flere mål.

Derved har både FIK og LSF fire point efter to kampe.


Næste kamp for Frederikssund IK er på hjemmebane mod Ringsted IF. Den kamp finder sted lørdag d. 26. august kl. 13.00.

Ringsted IF vandt ligesom Frederikssund deres første kamp i sæsonen - men spiller først anden kamp i morgen mod BK Skjold.

bottom of page