LOKALOPGØR I DALBY FOR SENIOR 2

Mens sæsonen for Frederikssund IKs førstehold startede i forrige uge, er senior 2 forsat i gang med deres træningskampe op mod sæsonpremiere d. 17/8-2019 mod Jyllinge FC kl. 15.00 på Frederikssund Stadion. 

Tirsdag aften d. 6/8 skulle drengene spille lokalopgør mod Dalby IF, som er havnet i samme pulje som os i serie 3. Serie 3 i år er derudover inkluderet ORI-Fodbold, IS Skævinge, Skibby IF, Slangerup OIF og Frederiksværk IK, så der er lagt op til et hav af spændende fodboldkampe med lidt ekstra på spil. 

Den større tilgang af spillere har styrket alle vores seniorhold, og nogle af de spillere skulle også få sig en rolle i aftenens kamp. Fra førsteholdstruppen var Christian Aabech, Mads Møller, Christoffer Klugh, Alexander Strunge og Adam Shawana med i kampen. 

Kampen endte sejrrigt på hele 2-5 hvor bl.a. Mads Møller, Christoffer Klugh, Adam Shawana, Emil Mousing og Alexander Strunge var de fem målscorer. Cheftræner Thomas Krogh kan nu sætte status på formen, og forhåbentlig vil disse gode takter forsætter, når der skal spilles om point til en sæson, der er fyldt med ambitioner for oprykning til serie 2.

 

Dagens kamp bød på flere detaljer heriblandt Mads Møllers veludførte mål med Christoffer Klugh som arkitekt. Nyd den lige her:

Skrevet d. 6. August 2019.

Facebook Logo.png
Instagram Logo.png

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB     KALVØVEJ 9, 3600 FREDERIKSSUND     00 00 00 00     FIK@SPORT.DK