MEDLEMSKAB

Hos Frederikssund IK tilbyder en fodboldklub, hvor der er plads til alle små som store. Hvor du uanset om du ønsker at spille fodbold på et ambitiøst niveau eller blot ønsker at hygge dig med vennerne, så er der mulighed for begge dele. 

Lige her kan du se alle fordele og praktisk information, som vi tilbyder alle vores medlemmer i både seniorafdelingen og i ungdomsafdelingen.

Kalvøen

På Kalvøen tilbyder vi 9 fodboldbaner hvoraf 7 af dem består af græs og 2 består af kunstgræs. 5 af vores græsbaner til 11-mands som også kan benyttes til 8-mands, vores kunstgræsområde består af både en 11-mandsbane og en 8-mands, og så har vi 2 baner til 3-mands og 5-mands. 

Udover at kunne tilbyde fodboldbaner til alle aldre, så har vi et klubhus med et stort siddeområde indendørs samt 8 omklædningsrum. Udenfor har vi en stor terrasse med borde, havestole samt parasoller. Langs bane 1 har vi en overdækket tribune med 100 siddepladser, en fliseområde hvor vi sælger Danmarks bedste pølser produceret af slagteren hos Meny i Frederikssund, og så har vi en café tilknyttet vores tribune, hvori der kan købes drikkevarer.

Til sidst har vores faste fanklub, Halvlegsklubben 2017, et fast ståområde tæt på klubhuset hvorfra de til lørdagskampe står for en lang række aktiviteter på selve dagen.

Der er mulighed for gratis parkering lige udenfor klubbens indgang, så du har altid mulighed for at stille din bil nær klubben, så du let kan komme til træning og kamp uanset om du er spiller eller forælder.

FIK byder dig velkommen til en fodboldklub, hvor der er plads til alle. Det er hold lige fra Seriøse og ned til hygge plan eller dem som søger noget midt imellem. Du har altid mulighed for at komme ned til en prøvetræning uanset årgang. Er du efter 14 dages træning stadig tændt på sporten og klubben, skal du meldes ind. Indmeldelse sker ved at tage fat i trænere eller skrive til klubbens maiil på Fik@sport.dk . Vi håber du kommer til at finde dig tilrette i klubben.

Et medlemskab i seniorafdelingen koster 850,00 kr. pr. halvår og for Old Boys koster det 500,00 kr. pr. halvår. 

Du kan finde priserne for vores ungdomsafdeling lige her.

Kalvøen.PNG

BANE 7

BANE 8

BANE 4

BANE 5

BANE 6

BANE 1

KUNSTGRÆS

11-MANDS

KUNSTGRÆS

8-MANDS

BANE 3

KLUBHUS

TERRASSE

OMKLÆDNINGSRUM

TRIBUNE

UDENDØRS CAFÉ

GRILLOMRÅDE

HALVLEGSKLUBBEN

INDGANG

Frederikssund Idrætsklub

Frederikssund Idrætsklub, FIK, er en fodboldklub bestående af 502 medlemmer i seniorafdelingen. Klubben består af fire seniorhold for herrer, et seniorhold for kvinder på 11-mands og et seniorhold for kvinder på 8-mands samt Old Boys, Veteran og Fodbold Fitness +60 år.

Vores seniorhold for herre tilbyder fire hold på forskellige niveauer fra Danmarkserien, Serie 2, Serie 4 og Serie 6, og seniorhold for kvinder på 11-mands spiller i Sjællandserien, og vores kvinder på 8-mands spiller i Række 1. Vi tilbyder træning minimum én gang om ugen på alle niveauer, mens de fleste niveauer tilbyder træning to til tre gange om ugen samt kamp i weekenden. Vores Old Boys og Veteran tilbyder træning én gang om ugen samt kamp i hverdagen.

Vores Fodbold Fitness +60 år er vores fodbold for både mænd og kvinder i alderen over 60 år, som ønsker at dyrke motion på en sjov måde. Træningen foregår på kunstbanen i FIK, hver torsdag kl. 10.00 til kl. 11.00 – Alle i målgruppen er meget velkomne.

De mødes på fodboldbanerne ved FIK’s klubhus, Kalvøvej 9, Frederikssund. Der er ingen særlige krav til påklædning udover praktisk sportstøj. Der kræves heller ikke kendskab til fodboldspillets regler samt særlige fysiske kvalifikationer, men godt humør sættes der stor pris på. Det er gratis at deltage, dog forventer FIK, at der gives en hjælpende hånd med, når der er større arrangementer i klubben

Vi tilbyder alle nye mulige medlemmer 14 dages gratis træning, så man har muligheden både som kvinder og mand at prøve at være en del af vores klub uden at føle, at man er tvunget til at betale kontingent før man ved, om man ønsker at blive i klubben eller ej. Kontingentprisen for henholdsvis vores seniorafdeling og vores Old Boys er 850,00 kr. og 500,00 kr. halvårligt. 

Frederikssund Forenede Boldklubber

Frederikssund Forenede Boldklubber, også kaldet FFB, er en sammenslutning af vores ungdomsafdeling med den lokale fodboldklub, ORI-Fodbold. Samarbejdet blev oprettet i 2008 og i dag er alle ungdomsspillere tilknyttet FFB fra de starter til fodbold til de bliver seniorspillere grundet alder. 

Som en del af FFB bidrager vi med at drive og udvikle vores ungdomsafdeling, så vi kan tilbyde jer lige præcis dét, som I ønsker enten for jer eller jeres barn. V

 

ÅRGANGE, PRIS, TRÆNINGSTIDER, TRÆNERE

SPILLERTØJ, TRÆNINGSTØJ, ETC.