5. APRIL 2021

MISBRUGTE CHANCER KOSTEDE DYRT

Frederikssund IK var både bagud og foran i kampen, som undervejs måtte afbrydes i et kvarter pga. kraftigt snefald.

 

Efter en positiv start på forårsturneringen, hvor FIK har hentet to sejre - så kom der bogstaveligt talt sne i maskineriet i dagens kamp.

Tidligere på sæsonen vandt FIK med 3-1 ude mod BSF, men dagens kamp blev fløjtet i gang netop da et kraftigt snevejr gjorde sit indtog på Kalvøen.

 

Derfor var starten af kampen præget af tilfældigheder og efter ni minutter kunne Rasmus Larsen sparke BSF i front med 1-0. Det skete på et langskud, hvor FIKs målmand Frederik Folkvardsen var ekstra presset pga. det voldsomme vejr.

 

Cirka ti minutter senere måtte kampens dommer Anders Foght så sende spillerne i omklædningsrummet, da hverken han eller linjevogterne kunne se linjerne eller kende spillerne fra hinanden.

Et kvarter senere var det værste sne passeret, solen vendte tilbage - og det gjorde holdene også.

Og der kom hurtigt balance i regnskabet, da en god dybdebold fra Nicolai Jægergaard blev behandlet perfekt af Deniz Ates, som blev nedlagt af en BSF-spiller i straffesparksfeltet. Det efterfølgende straffe blev omsat af Christian Helev og så var det 1-1 efter en lang første halvleg på kunststofbanen på Kalvøen.

 

Efter pausen var der bedre struktur over spillet og færre boldtab og dårlige førstegangsberøringer. Det skyldtes ikke mindst, at vejr og bane var markant mere egnet til fodbold - men for FIKs vedkommende også, at cheftræner Martin S. Hilstrup havde foretaget hele tre udskiftninger i pausen.

 

Det var FIK, der fik mest styr på opgøret og klart var dominerende på bolden efter pausen. Men de helt store chancer lod vente på sig.

Efter 70 minutter kom forløsningen så. Et indlæg fra højresiden fandt Christian Helev ved den bagerste stolpe. Han headede bolden på tværs foran mål og fandt Patrick Dahm, som kunne sparke bolden i mål til 2-1 for hjemmeholdet. Det var fortjent, som kampen havde udviklet sig og det efterlod spørgsmålet, om BSF kunne rejse sig….

Det kunne de desværre.

Blot nogle minutter senere tog Lukas Killerich chancen fra stor afstand, og bolden sejlede ind over Frederik Folkvardsen, som ikke så helt velplaceret ud lige i den situation.

 

FIK greb derfor igen mod slutningen initiativet og forsøgte at fremskaffe en afgørelse. En situation - igen efter indlæg fra højresiden - gav en dobbeltchance til Ates og Jægergaard på riposten, men BSF fik blokeret afslutningerne og flere hjørnespark til sidst gav heller ikke mål, selvom bl.a. Mathias Sand havde et godt hovedstød i kampens overtid.

 

Derfor endte det 2-2, og FIK er placeret på 5. pladsen i DS Pulje 1.

Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane på lørdag d. 10. april, hvor man gæster Avedøre IF på Avedøre stadion.

Den omvendte kamp tilbage i oktober vandt FIK med 4-2.

FØLG OS LIGE HER

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

KALVØVEJ 9   3600 FREDERIKSSUND

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB