fik.jpeg

FIK-NEDERLAG MOD UNION: 0-1

FIK besøgte lørdag eftermiddag Genforeningspladsen, hvor Union tog imod.
Union var inden kampen uden såvel sejre som point i sæsonen hidtil, men det var der desværre lavet om på, da kampen blev fløjtet af.

 

Det var da heller ikke til at se på Union, at det var blevet til stribe nederlag før dagens kamp, for de startede friskt og aggressivt og gjorde det svært for FIK'erne at få ro på spillet. Alligevel var det FIKs Patrick Dahm Nielsen, der med en god hovedstødsmulighed fik kampens første reelle forsøg på mål.

Halvvejs gennem første halvleg var det så hjemmeholdets tur til at have et nærgående hovedstød.
Men FIK fik - som første halvleg skred frem - lidt bedre styr på tingene og lignede et hold i kontrol, lige indtil et par minutter før pausen. Her udnyttede Rasmus Nørgaard et godt indlæg til bagerste stolpe - og så var Union foran.
Det virkede helt forløsende på holdet, der i de fire foregåenede kampe slet ikke havde scoret.

 

I 2. halvleg blev både intensitet og fysik bragt endnu mere i spil, og det kastede en række advarsler af sig. Hvor der inden pausen ingen advarsler var uddelt, så var totalen syv efter de sidste 45 minutter.
Adam Kielsgaard og Deniz Ates havde et par halve chancer, men flot og poleret angrebsfodbold blev det aldrig, og faktisk var Union i et par situationer tæt på endegyldigt at slå sejren fast på et par farlige kontrachancer.

 

Det lykkedes ikke for FIK at score, og derved blev Union noteret for sin første sejr og deres første point.
En skuffelse for FIK, der også i sidste weekend spillede kamp mod et af bundholdene, Solrød FC, som også strittede voldsomt imod og fik 2-2 på Kalvøen.
Med nederlaget røg Frederikssund IK ned på 8.pladsen i rækken, som dog fortsat er meget tæt. Der er nemlig kun to point fra FIK og op til nr. 4 i rækken, Avarta. 

Næste kamp for Frederikssund er også på udebane. Det er på lørdag d. 16. oktober, hvor turen går til B1903.
Kampens spilles kl. 14.00.
B1903 har et enkelt point flere end Frederikssund i den øjeblikkelige stilling og er placeret på rækkens 7.plads, lige foran FIK på 8. pladsen.

Da de to hold mødtes tidligere i efteråret vandt FIK med 3-1 hjemme på Frederikssund stadion. Målene blev ved den lejlighed scoret af Rasmus Philipsen, Casper Damsgaard og Stephan Traore.