28. OKTOBER 2020

NEDERLAG TIL FIK MOD KFUM KØBENHAVN

Lørdag eftermiddag gæstede FIK Emdrupparken, hvor KFUM har hjemmebane.

Begge hold dukkede op til kampen med gode resultater i bagagen. KFUM var uden nederlag siden starten af september og FIK havde vundet tre af deres seneste fire kampe.

 

Kampen startede lige og det var to hold, som begge kæmpede for at få et greb om spillet tidligt - uden at det rigtigt lykkedes for alvor for nogen af dem.

FIK havde som værterne et par halve tilbud inden der kom hul på bylden efter ca. tyve minutter.
Desværre for Frederikssund var det værternes Mathias Petersen, der som den første fik bugseret bolden i nettet - og så var det 1-0 til hjemmeholdet.

 

Anden halvleg startede med FIK i den styrende rolle, og det var som om, at der var blevet talt med store bogstaver i FIKs omklædningsrum. Ti minutter inde i anden halvleg kom der for alvor gang i dommerens kortgivning, da hele fire spillere i én sekvens fik advarsel - men der kom ikke mere ud af situationen.

 

Efter små tyve minutter af en anden halvleg, hvor FIK var styrende, kom derimod et mål til KFUM. Malte Larsen gjorde det til 2-0, men FIK var hurtige til at samle sig selv op.

Christian Helev blev atter noteret som målscorer for Frederikssund, da han blot to minutter efter KFUMs scoring, fik en retur på et hjørnespark i kassen.

 

Derpå fulgte et kvarter, hvor hjemmeholder spillede mere nervøst og FIK havde flere gode muligheder for at komme på omgangshøjde, men desværre uden den fornødne skarphed i de afgørende situationer.

Ti minutter før tid blev kampen så godt som afgjort, da Malte Larsen igen kom på tavlen, denne gang til 3-1.
Asbjørn Wulff Helge fik i det 88. minut også scoret til 4-1, der ender med at blive kampens resultat, måske nok, lidt for stor en sejr i forhold til kampens forløb og holdenes indsats og skarphed. KFUM, laver 3 mål efter dødbolde, så drengene skal tilbage og arbejde hårdere på dem.

 

FIK sidder derfor nu lidt fast i midten af tabellen på 6. pladsen i rækken. Det skal dog siges, at FIK har spillet en kamp færre end de øvrige hold i toppen - endda en kamp mod rækkens bundprop fra Fremad Valby.

Denne udsatte kamp var planen at skulle spilles tirsdag d. 3. november kl. 18.30 – men grundet situationen, ender det nok med en tidlig juleferie og en opstart før tid, i det nye år.

FØLG OS LIGE HER

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

KALVØVEJ 9   3600 FREDERIKSSUND

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB