27. APRIL 2021

FIK VIL SLÅ TILBAGE OG HOLDE FAST I TOP 4

Efter fredagens ærgerlige 0-1-nederlag på udebane mod Tårnby FF er det onsdag aften tid for Frederikssunds DS-hold at slå tilbage, når de besøger Fremad Valby. 
Da de to hold mødtes tilbage i marts vandt FIK på Frederikssund stadion med 3-1, og forhåbentlig kan det udfald gentage sig i morgen aften i Valby.

FIK er netop nu placeret på rækkens 4.plads, som lige præcis giver adgang til oprykningsspillet, når den regulære sæson er afsluttet. Når FIK har spillet kampen mod Valby, resterer der for Martin S. Hilstrups tropper kun tre kampe, så vi er inde i den afgørende fase, hvor hvert point tæller.

Stillingen er tæt, og selvom der kun to points for FIK op til rækkens 2.plads, så er der omvendt kun fire points ned til 7. pladsen, og et par af holdene placeret lige under Frederikssund har endda spillet en kamp færre.

Truppen til kampen i Valby er som følger:

1. Frederik Folkvardsen

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Pelle Sørensen

8. Jonas G. Hansen

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

12. Christoffer K. Henriksen

13. Jannick Andersen

14. Casper Damgaard

15. Rasmus Philipsen

16. Shahab Khoshival

17. Daniel La Cour Hacke

18. Rasmus Madvig

FIK spiller deres næste hjemmekamp på lørdag d. 1. maj kl. 14.00, hvor KFUM - placeret som nr. 3 netop nu - gæster Kalvøen i en regulær gyser om måske afgørende points i forhold til at slutte blandt de fire bedste.