top of page

OPRYKNINGSSPIL til 3.division: Lang og svær vej OPTAKT: FIK - SUNDBY BKSÅ STARTER OPRYKNINGS-RÆSET!!

Efter at have sikret sig syv point i forårets sidste fire grundspilskampe, så er FIK i en position, hvor de med et stærkt forår bringer sig i spil til oprykning til 3.division.

Men vejen er en anelse lang.

Rækkens ti hold skal spille ti kampe hver, men kun mod de fem hold, som kommer fra den modsatte grundspilspulje. Det betyder f.eks. at Frederikssund IK skal spille to gange mod Allerød FK, Sundby BK, Gørslev IF, Tårnby FF og Brønshøj.

De øvrige hold har FIK nemlig allerede mødt to gange i grundspillet.


Dagens kamp er af allerstørste vigtighed for Frederikssund IK, da det er førerholdet fra Sundby BK, der lægger vejen forbi Frederikssund stadion.

Gæsterne vandt i suveræn stil deres pulje og kommer med syv sejre på stribe, og har i forårets fire kampe alene vundet alle med en samlet score på 12-2.

Sundby BK tabte rent faktisk sæsonens allerførste to kampe, men har siden hentet 43 point i 16 kampe (14 sejre, 1 uafgjort, 1 nederlag).

Så der hviler et voldsomt pres på hjemmeholdet for at holde liv i drømmen om direkte oprykning eller at knibe sig op på 2.pladsen, der også giver mulighed for oprykning.


Omvendt vil en sejr naturligvis sparke optimisme og håb ind i FIK-spillerne og så er ti kampe pludselig rigeligt for at hente holdene foran sig.


Alle hold har taget point og målscore med sig - og det placerer fra start Frederikssund IK på en 4. plads med 34 point efter:

Sundby BK (43 point) Glostrup (39 point) Brønshøj (37 point).

Kun det hold, der slutter på førstepladsen sikrer sig automatisk en plads i 3. division, mens 2.pladsen skal spille oprykningsfinale mod nr. 2 i Jylland/Fynssseriens oprykningsspil.


Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane i Allerød lørdag d. 20. april kl. 13.00. Næste gang FIK spiller på hjemmebane er lørdag d. 27. april kl. 13.00, hvor Gørslev IF er gæster på Kalvøen.
bottom of page