top of page
fik2.JPG

OPTAKT: FIK - AVARTA

I weekenden indledtes sæsonen 2023, hvor FIK har mulighed for at spille sig op i 3. division.
Det startede dog med et ærgerligt nederlag på 0-2 i det nordjyske mod Vejgaard B, men det skal gerne revancheres i dag, når Avarta er de første gæster i 2023 på Frederikssund stadion.

Avarta kom selv godt fra start med en sikker sejr på 3-0 mod Ringkøbing, og topper derfor netop nu oprykningspuljen med 6 point sammen med Vejgaard B.
Begge de to hold havde 3 point med over fra grundspillet i efteråret.

Frederikssund IK har ingen point for nuværende, og derfor skal der gerne hentes en sejr til Todi og drengene, hvis man vil have det spændende forår, som man drømmer om og måske endda spille med om oprykning.

Kampen mod Vejgaard B gav ganske vist ikke point, men der var undervejs comeback til Deniz Ates, som havde været ude med en skade op til sæsonstarten, ligesom Nicolai Jægergaard gjorde comeback i den gule trøje og spillede sin første kamp for FIK i mere end et halvt år.

Og kampen var langt hen ad vejen tæt, men præget af premiere-nerver ligesom der tydeligvis var lidt rust, der skulle bankes af.
Men så kan en stabil defensiv, som den vi så i efteråret - krydret med en spændende og målfarlig trio længere fremme på banen - også gøre det svært for alle de andre hold i rækken.

Forhåbentlig får vi i dag første glimt af det gode, der venter henover foråret.
Sidst Avarta kiggede forbi blev det i en tæt kamp til en kneben 1-0-sejr til Avarta, men siden tog FIK revanche og vandt 3-2 på udebane i Avarta senere på efteråret.
Her førte FIK 2-0 frem til fem minutter før slutfløjtet, men Avarta kom tilbage og fik udlignet med to meget sene mål, inden Deniz Ates i 95. minut afgjorde kampen til FIKs fordel.

En gentagelse af den forestilling vil i den grad sparke gang i Frederikssund IKs forårssæson og indgyde håb for den resterende del af oprykningsspillet.