fik.JPG

OPTAKT:
FREDERIKSSUND IK - GREVE

Med kun tre kampe tilbage i sæsonen 2021/22 er vi ved at nå slutningen på en sæson, der kan deles lidt op i to dele.

Både kalender-mæssigt, men så sandelig også, når det kommer til resultater og kvalitet.

I efteråret blev det til 18 point i 14 kampe, som placerede FIK uden for nedrykningspladserne, men dog med en forventning om, at det let kunne blive et slidsomt forår i forhold til at få point nok til at kunne erklære sig tilfreds.

Men efter vinterpausen fik man med en sejr i Ishøj det perfekte rygstød ind i en halvsæson som hidtil har kastet 20 point af sig i blot ti kampe, så allerede nu har man hentet flere point i foråret, selvom der endnu resterer tre kampe, hvoraf de to er på hjemmebane.

Den første spilles allerede nu på fredag aften d. 3. juni kl. 19.00. Det er rækkens næstbedste hold, Greve, der lægger vejen forbi Frederikssund stadion - og Greve har ligesom mistet pusten over de seneste kampe, hvis man skal vurdere deres resultater.

For efter at have kørt parløb med Ishøj IF og skiftevis indtaget 1.pladsen henover det meste af sæsonen, så har Greve i deres seneste fire kampe blot hentet tre point, via uafgjorte kampe mod B1903, Brønshøj og Allerød FK. I sidste weekend led man så nederlag hjemme mod Avarta, så afstanden op til Ishøj er på syv point, og så godt som umulig at indhente, når man indtænker de to holds form.

Frederikssund IK har været tre point bedre end Greve i dette forår, og der er da også lagt op til en spændende og intens kamp - som sidst da de to hold tørnede sammen i Frederikssund, hvor det blev uafgjort 1-1. Det var tilbage i september 2021, men senest blev det dog til en sikker sejr på Greve på deres hjemmebane med 4-1.

Cheftræner Martin Hilstrup har udtaget følgende trup til opgøret:

1: Christian Toft Solhøj

2: Patrick Dahm Nielsen

3: Nicklas Lohals

5: Adam Kielsgaard

6; Mathias Sand Kristensen

7: Asger Danelund Hemmingsen

8: Mohammad Mohammad

9: Christian Helev

10: Deniz Ates

11: Nicolai Jægergaard

12: Christian Balle Krogh

13: Jannick Andersen

14: Casper Damgaard

15: Rasmus Philipsen

17: Daniel La Cour Hacke

18: Nicklas Fuchs-Christiansen

Når kampen fredag aften er spillet, så venter kun en udekamp mod Herstedøster IC (d. 10. juni) og en sidste hjemmekamp mod Solrød FC (d. 18. juni) før spillerne går på sommerferie.