22.04.30  (12).JPG

OPTAKT: FIK - ISHØJ IF

Kristi Himmelfarts Dag kl. 13.00 er der kamp på Frederikssund stadion. Det er i Danmarksseriens pulje 1, at FIK tager imod rækkens tophold fra Ishøj IF.
Begge hold kommer til kampen med selvtillid og masser af mål i deres seneste kampe. Holdene er rækkens to mest scorende hold med hhv. 57 mål til FIK og hele 76 mål til Ishøj IF.

De to holds to indbyrdes opgør i denne sæson har da også budt på samlet 14 mål, så der er forhåbentlig igen en masse chancer og mål at glæde sig til.

Tilbage i efteråret sejrede Ishøj IF 7-2 på Kalvøen efter bl.a. at have scoret hele fire mål på 12 minutter fra 73. til 85. minut.

Omvendt lykkedes det Frederikssund IK at få en revanche, da de gæstede Ishøj Idrætscenter i forårets første kamp tilbage i marts. Her lagde Martin Hilstrups tropper grundstenen til den imponerende halvsæson, som nu skal kulminere henover de sidste fire kampe, hvoraf tre er på hjemmebane. Selvom oprykning og 2.pladsen er langt væk, så er hverken en flot 3. eller 4. plads umuligt at hente, hvis der kan hentes point mod Ishøj og de øvrige modstandere før sommerferien.

Desværre for Frederikssund bliver kampen mod Ishøj nok uden Christian Helev, der via en udvisning i seneste kamp mod Avarte sidder ude med karantæne. Derfor vil blikket være rettet mod Nicolai Jægergaard og Deniz Ates, når det kommer til målscoringen torsdag.

Frederikssund IK har scoret i alle deres kampe i dette forår, som kun har kastet et enkelt nederlag af sig. Derimod har Ishøj IF faktisk tabt tre kampe, men de har fundet formen her tæt ved sæsonafslutningen. Således er de seneste tre kampe alle vundet overbevisende, hhv. 5-1, 3-0 og 7-1.
Så det bliver for alvor svært for FIK, men det er også her de kan vise, at de har rykket sig over de sidste seks måneder.

Truppen til kampen udtager træner Martin Hilstrup først i morgen tirsdag.