fik.JPG

OPTAKT:
FREDERIKSSUND - SOLRØD FC

Efter en lidt vanskelig periode uden sejr i fem kampe i træk, så blev der sunget sejrssang i lørdags, da FIKs DS-hold vandt overbevisende med 4-1 på udebane i Herstedøster.

Nicolai Jægergaard blev dobbelt målscorer og FIK var ovenpå det meste af kampen. Da endelig Herstedøster IC fik scoret og fandt noget momentum, var de allerede bagud 0-3 - og da de blot nogle minutter senere blev reduceret til 10 spillere, så var det ligesom tilbage i hænderne hos Frederikssund, der heller aldrig lignede et hold, som ville give føringen fra sig.

Morgendagens modstander, Solrød FC, har blot tre point for deres hidtil otte kampe. Syv nederlag i otte kampe og blot seks scorede mål indtil nu i sæsonen. Solrød FC vandt tilbage i august med 2-0 over bundholdet Union - der har tabt samtlige deres kampe - men siden da har holdet været udfordret. I de seneste fire kampe har man kun fundet vej til netmaskerne en enkelt gang - så Frederikssund IK må betragtes som favoritter lørdag, til trods for, at den seneste periode som tidligere nævnt også har udfordrende for Martin Hilstrups gul/blå mandskab.

Men med uafgjort mod Greve (som ligger nr. 2) på hjemmebane og den flotte sejr senest, så vejrer man måske lidt morgenluft på Kalvøen. Med seks kampe tilbage før vinterpausen, så kan en sejr mod Solrød FC måske udvikles til en stime, når Union (der ligger sidst) og B1903 (som FIK slog tilbage i august) venter i de kommende kampe.


FIKs cheftræner Martin Hilstrup har til kampen lørdag hjemme mod Solrød FC udtaget følgende trup:

1. Christian Toft Solhøj

2. Patrick Dahm Nielsen

3. Nicklas Lohals

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Mohammad Mohammad

8. Jonas G. Hansen

9. Rasmus Gasberg

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

12. Christian Balle Krogh

13. Jannick Andersen

15. Rasmus Philipsen

16. Shahab Khoshival

17. Daniel La Cour Hacke

Næste kamp på hjemmebane for FIK er først lørdag d. 23. oktober, hvor Brønshøj gæster Kalvøen.
Kampen begynder kl. 13.00.