21.10.23  (3).JPG

OPTAKT:
FIK - SOLRØD FC

Efter 26 kampe i Danmarksserien når sæsonen til sin afslutning lørdag eftermiddag, når Solrød FC gæster Frederikssund stadion i kamp nr. 27. To gange tidligere i sæsonen har holdene krydset klinger, hvor det sluttede 2-2 i Frederikssund, men til gengæld blev en solid 4-0-sejr til Martin Hilstrups tropper, da de to hold mødtes i Solrød.

Kampen lørdag bliver også sidste optræden for en efterhånden legendarisk skikkelse i FIK-regi, når Martin Brosø Hansen afslutter sin FIK-tid på førsteholdet med det, som kan blive hans kamp nr. 364 i den gul/blå trøje.


I sæsonens hidtidige 26 kampe er det blevet til 40 point, med 20 point både til op- og nedrykning. Så en solid sæson, hvor det mod slutningen har været afgjort længe, at resulater og slutstilling mere var af kosmetisk betydning end afgørende.
Især den offensive del har været stærk i år, for med hele 60 mål (2,3 mål pr. kamp) er man det næstbedst scorende hold i rækken, kun overgået af suveræne Ishøj IF, mens man har været mere udfordret defensivt, da man har inkasseret hele 51 mål. Det er flest af alle hold undtagen dem omkring nedrykning - men forhåbentlig kan man hente et sjældent clean sheet, når allerede nedrykningsdømte Solrød FC bliver de sidste gæster på Kalvøen i 2021/22-sæsonen.

 

Cheftræner Martin Hilstrup har endnu ikke udtaget truppen til opgøret, hvorfor den ikke kan bringes her.


Der er selvfølgelig gratis indgang til kampen, som sparkes i gang kl. 14.00 og vi håber at se mange mennesker, som vil tage afsked med Martin efter hans mange år og holdet generelt efter en flot sæson.