14. MAJ 2021

OPTAKT: FIK - UNION

Søndag d. 16. maj kl. 14  afsluttes grundspillet i Danmarksserien for FIKs vedkommende.
Sidste opgave hedder Union på hjemmebane, og selvom FIK allerede sidste weekend sikrede sig en plads i top 4 - og derved deltagelse i oprykningsspillet - så er kampen søndag slet ikke ubetydelig for nogle af holdene.

FIK skal forsøge at fortsætte et flot forår og bygge videre på sit momentum. 22 point er samlet gennem 10 kampe i foråret indtil nu, og hvis drømmen om en mulig oprykning til 2. division skal blive til virkeligheden, så kræver det mest af alt stabilitet. Allerførst skal Union besejres, så man tager så mange point som muligt med over i slutspillet, samtidig med, at man holder de øvrige hold fra puljen minimum tre og point bag sig.

FIK har igennem sæsonen kun tabt på hjemmebane til rækkens førerhold fra Karlslunde IF (0-1) - endda i en kamp, hvor FIK bestemt selv havde muligheder for at score og hente point.

Dagens modstandere fra Union tager næppe heller let på kampen. De skal bruge en sejr, hvis de skal have en chance for at luske sig ind på fjerdepladsen og ligeledes deltage i oprykningsspillet, som venter frem mod sommerferien. Men en sejr gør det ikke alene for Union.
Udover en sejr på Kalvøen skal Union nemlig håbe på nederlag til Køge Nord og KFUM, men da de begge har svære kampe mod BSF og Ishøj IF, så skal det bestemt ikke udelukkes, at tre point til Union kan være lig med 4. pladsen.

Da de to hold mødtes tidligere i sæsonen vandt Union med 3-1 i en kamp, som reelt allerede var afgjort efter en halv time, hvor Union førte med 3-0. I anden halvleg lykkedes det så for Christian Helev at reducere, men det er altså FIK, som har revanche til gode, når holdene tørner sammen søndag eftermiddag.

FIKs cheftræner Martin S. Hilstrup har udtaget følgende trup til den sidste kamp i grundspillet:

1. Frederik Folkvardsen

2. Patrick Dahm Nielsen

4. Martin Brosø Hansen

5. Adam Kielsgaard

6. Mathias Sand Kristensen

7. Pelle Sørensen

8. Jonas G. Hansen

9. Christian Helev

10. Deniz Ates

11. Nicolai Jægergaard

13. Jannick Andersen

14. Casper Damgaard

15. Rasmus Philipsen

16. Shahab Khoshival

17. Daniel la Cour Hacke

18. Rasmus Madvig