fik.JPG

OPTAKT:
FREDERIKSSUND IK - B1903

Fem kampe inde i forårssæsonen 2022, og al bekymring for nedrykning og et tæt felt i den lavere halvdel er skiftet ud med brede smil, optimisme og ikke mindst masser af mål!

I de fem kampe er det blevet til 15 mål, og bag de fleste står de tre offensive esser Deniz Ates, Christian Helev og Nicolai Jægergaard. 11 af de 15 mål er scoret af en af disse tre, og faktisk har de alle tre scoret i FIK to seneste kampe mod hhv. Solrød FC og Union.

Nu venter B1903 - som FIK for øvrigt vandt 4-1 over, da de to hold mødtes tilbage midt i oktober. Ved den lejlighed scorede også Deniz Ates og Nicolai Jægergaard - så der krydses fingre for, at offensiven kan vedholde formen og score nok til, at Martin Hilstrups tropper kan hente den femte sejr i forårets sjette kamp.

Foråret har i sandhed været godt for FIK, der er næstbedste hold i rækken med 12 point i fem kampe hidtil. Kun Avarta har i de fem runder skrabet flere point til sig (13) og læg dertil, at FIK har spillet udekampe mod begge de to stærke tophold Ishøj IF og Greve.

FIK er rækkens næstmest scorende hold med 45 scoringer. B1903 har kun scoret cirka halvt som mange (24). Begge holde har til gengæld også en vane for at lukke en del mål ind (hhv. 37 og 38).
B1903 frister en tilværelse på 7. pladsen, lige over der, hvor det er lidt for spændende at være placeret. FIK er rækkens nr. 5, men der er hele ti point imellem de to hold i tabellen.

 

Truppen til kampen udtages senere på ugen.

De næste kampe for FIK spilles d. 7. maj på udebane mod Brønshøj,
og d. 12. maj på hjemmebane mod Allerød.