top of page

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - ALLERØD FKFIK SKAL NU FORSØGE AT SLUTTE SÆSONEN FLOT AF - OG I DEN NÆSTSIDSTE HJEMMEKAMP MED MARTIN HILSTRUP PÅ SIDELINJEN VENTER ALLERØD

Dagens gæster fra Allerød FK har haft et vanskeligt forår, og klubben har stadig efter seks kampe deres første sejr i oprykningspuljen til gode.Samlet har Allerød hentet tre point i de seks opgør, hvor man især defensivt har set udfordret ud.

For en måneds tid siden mødtes de to hold i Allerød, hvor Frederikssund IK vandt med 1-0, og på daværende tidspunkt var FIK i den grad fortsat en del af oprykningsræset. Siden da har man tabt bl.a. til Brønshøj og senest mod Sundby BK, så nu handler de sidste kampe ikke om oprykning, men om igen at finde melodien. Derudover vil man naturligvis også gerne give cheftræner Martin Hilstrup en god afslutning før han træder tilbage til sommer.

Frederikssund IK kan glæde sig over at have scoret i alle deres kampe hidtil i slutspillet, men Allrød FK omvendt har inkasseret mål i alle deres kampe. Senest blev det hele 2-6 for Allerød FK hjemme mod Glostrup, og derfor må der være masser af optimisme i FIK-truppen op til kampen med tanke på at kunne skabe chancer og forhåbentlig score nok mål til at få sejren i hus.


Stillingen i oprykningspuljen til 3. division ser således ud inden kampen mod Allerød FK: 1. Sundby Bk 58p 2. Brønshøj 53p 3. Glostrup 49p 4.Frederikssund IK 43p 5. Gørslev IF 42p ….. 8. Karlslunde IF 33p 9. Allerød FK 33p 10. BK Skjold 29p Som det fremgår af stillingen, så er det ikke muligt for Frederikssund IK at spille sig tilbage i oprykningskampen, selv med tre sejre - men mon ikke holdet gerne vil kunne gå på sommerferie med oprejst pande?


Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane på fredag aften d. 31. maj kl. 19.00, hvor man spiller i Gørslev.


 Næste hjemmekamp er lørdag d. 8. juni kl. 13.00, hvor FIK tager imod Tårnby FF. Det er samtidig sæsonens sidste hjemmekamp og derfor sidste mulighed for at se Martin Hilstrup på trænerbænken for FIK.bottom of page