top of page

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - BRØNSHØJ : BEGGE HOLD KÆMPER FOR OPRYKNING!FIK SKAL HENTE TRE POINT MOD BRØNSHØJ FOR AT VÆRE MED, HVOR DET ER RIGTIGT SJOVT OG SPÆNDENDE


Det endte som det skulle sidste fredag aften!!

Da spillede FIK på Vestamager Idrætsanlæg og sejrede med 3-2 efter en halvsen afgørelse, hvor Deniz Ates blev matchvinder.


Sejren har bragt spændingen tilbage i toppen - selvom Sundby Bk er løbet lidt fra de andre. I denne runde mødes Glostrup møde Sundby, mens FIK selv kan bringe sig enormt tæt på andenpladsen, hvis de er i stand til at tage en ny sejr på hjemmebane i dag mod Brønshøj.


FIK har fået ni point i fire kampe, hvilket i sig selv er pænt, men de øvrige tophold høster også mange point, så kampen er benhård. De indbyrdes opgør som dette mod Brønshøj - det er her den reelle afgørelse nok finder sted henover de sidste 5-6 kampe.

Dagens gæster fra Brønhøj har nemlig taget ti point i deres fire kampe, bl.a. via en sejr mod Glostrup, mens de måtte tage til takke med 0-0 mod Karlslunde i forrige runde.


Hvis Martin Hilstrups tropper kan tage sejren, og Sundby Bk samtidig henter point mod Glostrup, så har FIK kun ét point til andenpladsen.

Der er da også noget at have selvtilliden i, da både Ates, Jægergaard, Baladi, Drost og Rahbek alle ser ud til at være klar til kamp lørdag, ligesom det forventes, at Axel Uzan vender retur fra karantæne.

Senest debuterede Sebastian Dalberg og FIK havde bl.a. også Simon Jørgensen med på bænken, så der har været udfordringer med skader, men situationen er forhåbentligt bedret til på lørdag.


Disse to hold kommer til at stå over for hinanden igen lørdag d. 15. juni på TIngbjerg Idrætspark i allersidste spillerunde - og her afgøres spillet om oprykning altså, hvis det da ikke er afgjort før.


Topstillingen i oprykningspuljen til 3. division ser således ud inden kampen mod Brønshøj:

1. Sundby Bk 52p

2. Brønshøj 47p

3. Glostrup 46p

4.Frederikssund IK 43p 5. Gørslev IF 36p

Efter kampen mod Brønshøj lørdag er der kun fem kampe tilbage.


Næste kamp for Frederikssund IK er også imod en af konkurrenterne i toppen.

Det er udekampen mod rækkens tophold, Sundby Bk, som spilles på lørdag, d. 18. maj kl. 14.00.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 25. maj kl. 13.00, hvor FIK tager imod Allerød FK.bottom of page