top of page

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - GØRSLEV IFKAN FREDERIKSSUND IK TAGE DEN TREDJE SEJR I TRÆK?


Spændingen i toppen af Danmarksseriens oprykningspulje er intakt efter de første to kampe, hvor FIK har taget sejre mod Sundby Bk og Allerød. Fire hold byder sig til - og der er nærmest ikke plads til kiksere, når man som FIK er ude for at jage holdene foran sig.


Så ikke alene skal Frederikssund IK selv sørge for at tage alle de sejre, som de kan slippe afsted med - men de skal også håbe på, at Karlslunde IF, Tårnby FF og BK Skjold kan hjælpe med at tage point fra top tre - Sundby Bk., Glostrup og Brønshøj.


Frederikssund IK har haft en stærk hjemmebane, hvor man i grundspillet og slutspillet kombineret har taget 25 point i 11 kampe, og har scoret i alle kampe, bortset fra én.

Med 1-0-sejren i Allerød i den seneste weekend har FIK efterhånden også fået pænt styr på den defensive organisation, hvor man i de sidste otte kampe kun samlet har inkasseret fem mål.


Om Deniz Ates og Nicolai Jægergaard spiller med lørdag vides endnu ikke, men så er det godt, at de 'nye' ansigter i Frederikssund IKs offensiv - Oliver Balada, Oliver Drost og Laurits Rahbek - alle har fået bolden i netmaskerne allerede.


Det ligner en tæt kamp mellem de fire tophold i kampen om pladserne i 3.division:

Sundby Bk 46p

Glostrup 43p

Brønshøj 41p

Frederikssund IK 40p


Frederikssund IK har spillet begge deres kampe mod Glostrup tilbage i grundspillet, men mangler endnu Brønshøj både hjemme og ude og så Sundby Bk på udebane.

Først og fremmest skal der dog gerne tre point på kontoen på lørdag mod Gørslev IF, der selv har haft en pæn sæson indtil nu.

I sidste runde var man også til god hjælp for FIK med 1-1 mod Glostrup, men på udebane har Gørslev IF haft lidt større vanskeligheder. Deres seneste udesejr ligger tilbage i oktober mod Greve.


Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane fredag d. 3. maj kl. 18.00, hvor man tager en tur til Tårnby. Tårnby FF er placeret på rækkens 6. plads, otte point efter Frederikssund IK - og er startet oprykningsspillet med en uafgjort og et nederlag.

Efter kampen på fredag mod Tårnby FF resterer blot seks kampe.bottom of page