top of page

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - RINGSTED IF

Lørdag er Ringsted IF på besøg på Kalvøen, når FIK skal forsøge at fortsætte den fine start på sæsonen 23/24. Det er blevet til fire point i de første to kampe.


Da Frederikssund IK lukkede en sen udligning ind mod Ledøje-Smørum senest, mistede man chancen for at være alene i spidsen af det, som ligner en meget tæt række - nemlig Danmarksseriens pulje 2. For allerede efter to kampe har holdene slået hinanden lidt på kryds og tværs - og de som ikke - de har spillet en kamp eller begge uafgjort. Således har ingen hold vundet begge kampe - men ingen har ej heller tabt begge. Så alle er på tavlen og alt er åbent, inden lørdagens kamp, hvor Ringsted IF er gæster på Fr.sund stadion.


Som Frederikssund vandt Ringsted IF deres første kamp, da det blev til en sejr på 2-1 i Karlslunde - men på hjemmebane i runde 2 måtte man se sig slået af BK Skjold med 1-3.

BK Skjold havde selv tabte deres første kamp - mod Ledøje, som FIK delte med senest.


Det er med andre ord tidligt at være helt klar på hvilke hold, der vil kæmpe i hvilken halvdel. Forhåbentlig kan man sætte sin lid til Martin Hilstrups tropper og krydse for endnu en solid præstation på hjemmebane, så man med et godt afsæt kan konsolidere sig i den rigtige ende af rækken.bottom of page