top of page

OPTAKT: FREDERIKSSUND IK - TÅRNBY FFFREDERIKSSUND IK I SÆSONENS OG MARTN HILSTRUPS SIDSTE KAMP PÅ HJEMMEBANE OP IMOD TÅRNBY FF - OG DET SKAL NATURLIGVIS HELST FEJRES MED EN SEJR.


Frederikssund IK tager denne lørdag imod Tårnby FF i det, der er sidste hjemmebanekamp i sæsonen 23/24 - og derved også sidste hjemmebanekamp for holdets cheftræner, Martin Hilstrup. Han stopper nemlig som cheftræner nu. Det er blevet til en del år på sidelinjen for FIKs førstehold, kort afbrudt af en periode som assistent, mens Todi Jønsson havde cheftrænerrollen.


I de sidste par sæsoner har Frederikssund IK stabiliseret sig i toppen af Danmarksserien og spillet om oprykning til 3. division. Således også i denne sæson, hvor det blev til en 2.plads i grundspillet efter Glostrup - men hvor det ikke længere er muligt at sikre oprykning før de to sidste kampe.


Det startede ellers godt, da man slog rækkens tophold Sundby BK i den første kamp på hjemmebane.

FIK har faktisk scoret i alle deres kampe i dette slutspil - både ude og hjemme, og det satser vi på, at holdet fortsætter med i dagens kamp.


Frederikssund IK ligger lige nu nr. 4 i rækken og kan man fastholde den position, så vil det være en understregning af, at afstanden til 3. divisions-ambitionerne ikke er længere væk end at man kan håbe på, at det kan komme endnu tættere næste sæson.

Da de to hold mødtes 3. maj endte det med en spændende og intens 3-2-sejr til Frederikssund. Ved den lejlighed var FIK foran 2-0, men Tårnby FF kom stærkt tilbage og fik udlignet til 2-2, før Deniz Ates i 86. minut afgjorde kampen til FIKs fordel.


Den sidste kamp i sæsonen for Frederikssunds vedkommende er lørdag d. 15. juni, hvor man altså skal en tur til Tingbjerg Idrætspark for at møde Brønshøj.

bottom of page