top of page

OPTAKT: GØRSLEV IF - FREDERIKSSUND IKFREDERIKSSUND IK SØGER AT FÅ REVANCHE, NÅR DET FREDAG AFTEN GÆLDER UDEKAMPEN I GØRSLEV. DA DE TO HOLD MØDTES I APRIL VANDT GØRSLEV IF NEMLIG MED 2-1 PÅ FREDERIKSSUND STADION.

Det var FIKs første nederlag i oprykningspuljen, da Gørslev IF gæstede Kalvøen og overraskende tog alle tre point med sig hjem tilbage i april.


Begge hold har udspillet deres rolle i forhold til oprykningen. Frederikssund IK har efter en god start tabt fire af deres seneste fem kampe, bl.a. de seneste tre.


Gørslev slingrer og har både vundet og tabt på det seneste. Især sidste weekends kamp mod Glostrup var en voldsom oplevelse, hvor man efter blot 26 minutter var nede med 0-4. Senere i kampen var man bagud med 1-7, men på et par sene scoringer endte kampen med de absurde cifre 7-3 til Glostrup.


Frederikssund IK har fortsat scoret i alle kampe, som de har spillet her i slutspillet, men det kniber med den defensive organisation og evnen til at holde modstanderne fra mål.

Derfor kan det også ende med 3-3 eller noget vildere fredag aften på Gørslev stadion, hvor der er kick-off kl. 19.00.

Deniz Ates eller Nicolai Jægergaard har scoret i de foregående fire kampe, så vi håber, at FIKs farligste offensive kort kan fortsætte den gode stime. Derudover må vi håbe på, at der er kommet bedre styr på defensiven, så man kan få sit andet rene bur i dette slutspil.


Alt for Frederikssund IK drejer sig nu om at få sparket noget gejst og optimisme ind i holdet, så man kan starte forfra efter sommerferien med igen at skue opad i tabellen og forhåbentlig igen være en del af toppen af Danmarksserien.


Næste kamp er sæsonens sidste på Frederikssund stadion før sommerferien. Den spilles lørdag d. 8. juni kl. 13.00, hvor FIK tager imod Tårnby FF. Det er samtidig sidste mulighed for at se Martin Hilstrup på trænerbænken for FIK. Han stopper i forbindelse med sæsonafslutningen efter mange års tro tjeneste. Der er foreløbig intet navn på hvem der skal have ansvaret for FIK efter sommerferien.


Den sidste kamp i sæsonen for Frederikssunds vedkommende er lørdag d. 15. juni, hvor man skal en tur til Tingbjerg Idrætspark for at møde Brønshøj.

bottom of page