top of page

OPTAKT: HØRSHOLM/USSERØD - FREDERIKSSUND IK

For ca. to måneder siden vandt Frederikssund 2-0 hjemme i sæsonpremieren. Modstanderen var Hørsholm/Usserød, som også venter lørdag.


Kampen i Frederikssund gav FIK det perfekte afsæt til sæsonen i Danmarksserien. Faktisk lagde Hørsholm/Usserød hurtigt premiere-nederlaget bag sig, og tabte ikke de efterfølgende fire kamp, hvor man fik bevæget opad i tabellen.


Men på det seneste har det været svært for Hørsholm, der kommer til kampen lørdag med fire friske nederlag i bagagen. Faktisk har man end ikke scoret i de sidste tre kampe.


Frederikssund IK har selv været noget svingende på det sidste, hvor det er blevet til to udesejre og et enkelt nederlag, og derfor kan Frederikssund IK spille sig selv op på rækkens andenplads med en sejr.

BK Skjold tabte nemlig her til aften (fredag aften) og åbner derved for, at FIK kan overhale dem med tre point i Hørsholm. Det vil give Frederikssund IK 20 point for ti kampe, hvor BK Skjold kun kan fremvise 18 point.

Topholdet er fortsat Glostrup, der fredag aften udbyggede deres føring i rækken med en sejr på 2-0 i Slagelse.


Frederikssund IK har holdt målet rent i tre af de sidste udekampe, men det er blevet til ti mål i de tre respektive kampe. Det må give noget selvtillid og tro på tingene.


Forhåbentlig kan gæsterne fra FIK udvikle yderligere på det momentum, som de seneste kampe har givet. Både defensivt og offensivt.


Kampen på Hørsholm Idrætspark spilles lørdag kl. 12.00.

bottom of page