top of page
fik2.JPG

OPTAKT: FIK - BK SKJOLD

August og september er overstået for Frederikssund IKs hold i Danmarksseriens pulje 2.

Det er i ni kampe blevet til seks sejre, to nederlag og et enkelt uafgjort resultat. Det betyder, at holdet har hentet 19 point - og holdet indtager med den pointhøst 2.pladsen i rækken, kun overgået af Avarta, der har hentet point flere end FIK.

Todi Jønssons mandskab har tillige rækkens bedste defensiv, og har kun tilladt fire hold at score imod sig, og kun en enkelt gang har modstanderen scoret mere end ét mål på FIK, og det var Herlev IF - som sammen med LSF står på 15 point på 3.-4. pladsen i rækken bagved FIK.

Holdet virker til at have udviklet en utrolig stærk defensiv organisation, og krydret med et par spændende offensive navne, som kan score mål, så er der optimisme at spore i Frederikssund.

Den første 'runde' af kampe er slut, og alle hold har nu mødt hinanden en enkelt gang, så fra nu af skal Todi og hans stab helst have kigget modstanderen bedre ud end omvendt.

Da FIK i sæsonpremieren gæstede BK Skjold i Fælledparken i København, da sluttede det med en yderst solid sejr på 3-0 til Frederikssund IK. Allerede her fik man en fornemmelse af de små defensive forandringer, som sidenhen også har vist sig langtidsholdbare og gjort FIK til et svært hold at skabe chancer imod.

Deniz Ates blev dobbelt målscorer den dag i august, og derudover leverede Matthias B. Kombrink også at komme på måltavlen.

Og ligesom kampen blev en teaser for hvordan FIKs sæson ville fortsætte derfra, så gjaldt det samme lidt for BK Skjold, bare lidt med omvendt fortegn. De vandt nemlig kun én af deres første seks kampe, og lå da lidt i den tunge ende af rækken, men i de seneste tre kampe har BK Skjold hentet syv point. Senest blev det til en flot 2-0-sejr hos Herlev IF, som FIK jo tabte til i deres indbyrdes opgør.

Det bliver derfor spændende at se, om BK Skjold kan fortsætte deres flotte stime eller om FIK igen sejrer og forlænger tiden i hælene på Avarta i toppen af rækken.

bottom of page