top of page

OPTAKT PÅSKEBOLD: Frederikssund IK - VB 1968 Nederlaget fra premieren skal revancheres

Det endte med et nederlag på 0-1, da BK Skjold i forårspremieren på et sent mål sejrede, selvom de var reduceret til ti mand. Nu skal der helst point på kontoen, når der er påskebold på Kalvøen, hvor Frederikssund IK skærtorsdag middag tager imod rækkens bundhold, VB 1968.


Der er noget ved BK Skjold, som FIK ikke bryder sig om. Inden kampen i lørdags havde FIK scoret i samtlige deres kampe i denne sæson, med undtagelse af udekampen mod netop BK Skjold - og så ville skæbnen, at bolden heller ikke i holdenes anden indbyrdes kamp ville ind over stregen, selvom der var muligheder undervejs i opgøret.


Til gengæld kan Frederikssundspillerne så gå på banen med optimisme, når de denne Skærtorsdag går på banen mod VB1968, for dem havde de ikke samme scoringskvaler imod, da de to hold stødte sammen i efteråret. På mål af Noah Engell - der nu tørner ud for HIK - Axel Uzan og Deniz Ates sikrede Frederikssund IK sig nemlig en solid 3-0-sejr i Bagsværd tilbage i september.

Og de to hold havnede da også i hver sin ende af tabellen, med VB1968 som rækkens bundhold og FIK som et af topholdene - fortsat aktuelt nr. 2 i rækken.


Både FIK og VB1968 startede foråret med nederlag. VB1968 tabte nemlig på hjemmebane med 0-2 til Ledøje-Smørum i den forgangne weekend.

Så det er to sultne hold på jagt efter forårets første point, der indtager Kalvøen til påskebold.

Der meldes ikke om nogle nye skader til Frederikssund-holdet, bortset fra Rasmus Philipsen, der meldes tvivlsom efter at være udgået med skade i lørdags i 1. halvleg mod Skjold.

Ironisk nok skal Frederikssund IK håbe på point til BK Skjold, der møder topholdet fra Glostrup hjemme i Fælledparken samtidig med kampen på Kalvøen - for hvis Glostrup for anden kamp i træk ikke vinder og Frederikssund selv kan klare ærterne mod VB1968, så vil der være højest tre point mellem Glostrup på 1.pladsen og FIK på 2. pladsen.Frederikssund IK spiller nemlig topkamp på mandag 2. påskedag kl. 13.00 på udebane i Glostrup. Kampen starter kl. 13.00 i Glostrup Idrætspark - og det kan jo blive en direkte duel om rækkens førsteplads, hvis resultaterne falder rigtigt ud denne Skærtorsdag.

Det var en meget tæt duel, da de to hold krydsede klinger i efteråret, hvor Glostrup hentede en snæver 2-1-sejr med hjem.

.
bottom of page