top of page

OPTAKT: RINGSTED IF - FREDERIKSSUND IK

Det er en vanskelig udekamp mod Ringsted IF - et hold med kun to nederlag hidtil - der venter Frederikssund lørdag middag på Ringsted stadion.


Det blev 2-2 på Kalvøen, da Ringsted IF og Frederikssund krydsede klinger tidligere på efteråret. I en kamp hvor hjemmeholdet FIK førte 2-0 og burde have scoret flere mål, da skiftede momentum kort før pausen, da Patrick Dahm blev præsenteret for et direkte rødt kort. 2. halvleg var derfor Ringsteds, som udnyttede et par chancer og fik 2-2 med hjem.


Det var en kamp, som både FIK ærgrede sig over ikke at vinde - taget i betragtning, at man førte med 2-0. Men samtidig virkede Ringstedspillerne skuffede over ikke at vinde efter en 2. halvleg, hvor man i overtal gik fra 0-2 til 2-2 og havde et kvarter til sidst, hvor man bestemt kunne have afgjort kampen.


Netop en stribe uafgjorte kampe har været problemet for Ringsted IF i et efterår, hvor de ellers kun har to kampe - færrest af alle bortset fra topholdet Glostrup. Men tæt på halvdelen af deres kampe har de kun formået at hente uafgjort i - og det er grunden til, at man fortsat befinder sig midt i rækken, der dog er så lige, at Ringsted IF med en sejr over Frederikssund vil komme á point med de gul/blå.


Frederikssund IK har selv efter en flot start på sæsonen og derefter en lidt blødere periode efterhånden fundet formen og sig selv igen.

Senest med en vigtig hjemmesejr (3-2) mod Ledøje-Smørum og i to af de seneste tre udekampe har man vundet med 3-0. En understregning af FIKs voldsomt stærke offensiv, der bare bomber mål ind - ca. 2,5 mål scoret i snit som det klart farligste i rækken.


FIK har da også igen indtaget 2. pladsen, men rækken er meget tæt og der er ikke plads til mange svipsere, hvis man ved julepausen vil kunne trække roligt i forhold til at slutte i top 5 og sikre en plads i forårets oprykningsspil.


Sidste hjemmekamp for Frederikssund IK i DS pulje 2 er lørdag d. 4. november kl. 13.00, hvor B1908 er gæster.
bottom of page