fik.JPG

OPTAKT TIL SÆSONPREMIERE:
SKJOLD BK - FREDERIKSSUND

Så er det i dag det sker!!
Vores 1. hold i Danmarksserien spiller sæsonens første betydende kamp kl. 16.00.
Drengene skal en tur til København, hvor de i Fælledparken skal møde Skjold BK.

 

Nabobanen til dagens opgør er Parken, Danmarks nationalstadion, og netop her havde Todi Jønsson jo en flot og glorværdig karriere for FCK i årene 1997-2005, hvor det blev til mere end 200 kampe. Med sine 72 mål i Superligaen (for Lyngby og FCK) er han fortsat i top 15 over de mest scorende spillere i landets bedste række siden 1991.

 

Todi Jønsson er ny cheftræner for FIK - nogle vil kalde det et scoop for klubben, hvor han nu i samarbejde med Martin Hilstrup (tidl. cheftræner og ny assistenttræner) og den øvrige stab skal forsøge at bygge videre på det fine arbejde, som er blevet udført de seneste år, hvor man bl.a. var med i oprykningsspillet til den nye 3. division forrige sæson.

 

Desværre har Frederikssund været nødt til at sige farvel til et par af profilerne fra sidste sæson, heriblandt Martin H, der indstillede karrieren. Men derudover har to af de stærke offensive kort, Nicolai Jægergaard og Christian Helev, fundet andre græsgange. Til gengæld har der også indfundet sig et par meget spændende nye ansigter i truppen, som er udtaget til dagens premierekamp

 

Det bliver meget interessant at se, hvordan Frederikssund IK vil udvikle sig og klare sig under den nye cheftræner og med et par nye ansigter i en trup, som selvfølgelig også byder på mange, i forvejen, kendte ansigter.

I den kommende sæson spiller FIK i Danmarksseriens pulje 2, hvor man skal møde både bl.a. Allerød FK, Avarta og LSF (Ledøje-Smørum), som man kender fra de sidste par år - men der er også et par spændende nye bekendtskaber i rækken, f.eks. VB 1968, Næstved IF samt Slagelse B&I.
Derudover består rækken af BK Skjold, som Frederikssund lægger ud mod i eftermiddag og endelig deltager også KFUM og Herlev IF i denne pulje. Som udgangspunkt vil de to bedste hold efter 18 kampe gå i et oprykningsspil til 3. division sammen med andre puljevindere.

FIKs første hjemmekamp i denne sæson er på fredag aften, d. 12. august kl. 18.30, hvor man tager imod VB 1968.