top of page

OPTAKT: TÅRNBY FF - FREDERIKSSUND IK : FREDAGSKAMP PÅ VESTAMAGERBEGGE HOLD JAGER REVANCHE


Det blev ikke til de resultater, som henholdsvis Tårnby FF og Frederikssund IK havde håbet på i den forgangne weekend. Så nu er begge hold formentlig sultne efter point og gerne tre af slagsen.


Tårnby FF tabte i lørdags 1-2 i Glostrup og er derved fortsat uden sejr tre kampe inde i oprykningsspillet. Deres eneste point hidtil er hentet via 3-3 hjemme mod BK Skjold - og der lignede det ellers en Tårnby-sejr, da hjemmeholdet førte med 3-1 indtil 85. minut.


Frederikssund IK var ellers startet med to sejre, men måtte i weekenden se et formstærkt Gørslev-hold tage fra Kalvøen med tre point, selvom FIK var foran 1-0 ved halvleg.


FIK må formentlig tage til Tårnby uden Axel Uzan, der senest fik rødt kort i slutfasen - og derfor må forventes at have karantæne.

Ellers håber cheftræner Martin S. Hilstrup på at se de fleste spillere klar til kamp - og det er også vigtigt, at FIK'erne formår at tage noget med hjem, hvis de sidste kampe i foråret skal være spændende i forhold til oprykning.


Men det ser altså meget svært ud - også selvom FIK fik skovlen under topholdet Sundby Bk i premiere-runden i oprykningsspillet. De har nemlig vundet deres øvrige kampe, ligesom både Glostrup og Brønshøj er i fin form.

Stillingen efter tre kampe - syv resterer.

1. Sundby Bk 49p

2. Glostrup 46p

3. Brønshøj 44p

4.Frederikssund IK 40p 5. Gørslev IF 36p

6. Tårnby FF 32p


Glostrup spiller denne weekend mod Brønshøj, og de skal mødes igen senere på foråret - ligesom Glostrup også mangler at spille begge deres kampe mod Sundby Bk.

Frederikssund IK har selv to kampe mod Brønshøj og en kamp i Sundby Bk. tilbage at spille mod de øvrige tophold, så med tre point med hjem fra vestamager, så kan der sagtens genetableres spænding til de sidste afgørende kampe.


Næste kamp for Frederikssund IK er netop hjemmekampen mod Brønshøj. Den spilles på næste lørdag, d. 11. maj kl. 13.00, hvor der som altid er gratis adgang på Kalvøen.bottom of page