top of page

OPTAKT TIL HOLBÆK B&I PÅ KALVØEN

Frederikssund IK møder Holbæk B&I på Kalvøen i weekenden. På trods af en svær periode for FIK, så har Kalvøen indtil nu vist sig at være et rigtig svært sted for alle vores modstandere.

FIK har henover de seks første kampe kun hentet fem point. Disse point er hentet via en udebanesejr i Brønshøj (2-1) og to uafgjorte resultater hjemme mod hhv. Avarta (2-2) og

Odder (1-1).

De øvrige kampe på udebane er desværre endt i nederlag.

Men lørdag eftermiddag danner Frederikssund stadion igen rammen om en kamp - og som ubesejret på hjemmebane hidtil er der håb for, at den trend kan fortsætte - også selvom det er rækkens tophold, Holbæk B&I, der er modstander i dagens kamp.

Nøjagtig som Frederikssund IK har Holbæk i oprykningsspillet slået Brønshøj, tabt til Vejgaard og spillet uafgjort mod Odder og Avarta. Men omvendt FIK har Holbæk B&I så vundet over Marienlyst og Ringkøbing, hvor Frederikssund led nederlag. Så der er reelt set to kampes forskellige udfald til forskel på de to hold.

Grunden til, at afstanden i tabellen virker endnu større skyldes de ekstra tre point, som Holbæk B&I havde med over i oprykningsspillet - men Frederikssund IK ingen point tog med over fra grundspillet. Derfor ligger Holbæk B&I i front af rækken med 14 point, mens FIK ligger næstsidst med blot fem point.

Som så ofte før har Frederikssund et håb om, at trioen i front (Ates-Jægergaard-Engell Christensen) kan fortsætte med at skabe chancer og gøre det vanskeligt for Holbæks forsvar.

En ting er dog, om Frederikssund kan lave mål - i den modsatte ende er der også brug for at stramme til, da Holbæk er rækkens klart bedst scorende hold med 15 mål i 6 kampe. Til sammenligning har FIK selv lavet blot syv mål.

Frederikssund krydser fingre for at ramme en god dag og give et fremmødt publikum en god oplevelse - for så kan det også være, at disse tilskuere vender retur, når Frederikssund igen i næste spillerunde er på hjemmebane: det er lørdag d. 6. maj kl. 13.00, når Vejgaard er modstander på Kalvøen.

bottom of page