21.08.31  (45).JPG

FIK - HERSTEDØSTER IC: 3-1

FIK er tilbage på sejrskurs. Dermed har holdet hentet seks point i forårets første tre kampe.

Efter skuffelsen i Greve i sidste uge, så kom armene i vejret op til flere gange, da Herstedøster IC gæstede Kalvøen i Frederikssund lørdag eftermiddag. Nicolai Jægergaard viste storform med to scoringer og har nu scoret fem mål i de seneste fem kampe i Danmarksserien for FIK.

 

Der var tale om et vigtigt opgør midt i rækken om hvilket af de to hold, som kunne øge afstanden til bunden, og efter de 90 minutter var det gudskelov Frederikssund, som tog alle tre point med en sejr på 3-1, som i øvrigt var ganske fortjent.

Frederikssund forsøgte at sætte sig på spillet fra start og det blev da også til et par halve chancer, men Herstedøster var heller ikke ufarlige, og generelt var det fin underholdning i et højt tempo med to relativt offensivt indstillede hold, men målene kom ikke i begyndelsen.
Det var dog kun lige indtil Nicolai Jægergaard fik sat sin direkte modspiller i venstre side efter en halv times tid, og med præcision placerede han bolden i det fjerne hjørne uden for gæsternes keeper, Lasse Hansens rækkevidde.
Men føringen varede kort, for blot en håndfuld minutter senere blev der udlignet.

Et fornem afslutning op i net-taget af Herstedøsters Nicolai Beck resulterede i 1-1, som også var stillingen ved pausen.

Efter en god times tid endte et hjørnespark hos Asger Hemmingsen, der lidt heldigt fik sendt bolden i mål til 2-1 for hjemmeholdet. Inden da havde begge hold givet hinanden god fight og en intens kamp - men det var altså FIK, der tog føringen for anden gang i opgøret. Denne gang kunne Herstedøster IC ikke slå tilbage og da Nicolai Jægergaard med sit andet mål i kampen gjorde det til 3-1 med et kvarters tid tilbage var kampen så godt som afgjort.
Der kom da heller ikke flere mål, og derved kunne træner Martin Hilstrup notere sig den anden sejr ud af tre mulige i foråret og se afstanden til bunden øge og afstanden opad blive en kende mindre, selvom afstanden til de rigtig sjove pladser nok desværre er for stor.

Næste opgave for Frederikssund IK i Danmarksserien er på lørdag d. 16. april kl. 14.00, når Solrød FC tager imod. Det sluttede 2-2, da de to hold mødtes tilbage i efteråret på Frederikssund Stadion - og formkurven taler for FIK, der har hentet væsentligt flere point end Solrød FC i deres seneste kampe.

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er d. 30. april kl. 13.00, hvor man spiller imod B1903.