top of page

SLAGELSE B&I 0 - 3 FREDERIKSSUND IK

Fredag aften vandt Frederikssund IK sikker i Slagelse. Hjemmeholdet blev reduceret til ti mand i slutningen af første halvleg, og derfra var der ikke megen spænding om udfaldet.


Kampen havde været relativt lige i begyndelsen, hvor FIK kæmpede med spillet i den stærke modvind på Slagelse stadion - men kort før pausen indtraf kampens dramatiske højdepunkt. Slagelses Altay Berk tog ifølge dommeren bolden med hånden i det lille felt - og det gav både rødt kort, samt et straffespark til Frederikssund IK.


Straffesparket blev køligt sat ind af Rasmus Philipsen - og med føringen og den ekstra mand var det op ad bakke for hjemmeholdet.

FIK havde nogle pæne chancer i første halvleg før straffesparket, men overblikket manglede i et par situationer, hvor man kunne have spillet chancerne større end tilfældet blev.

Hugo Strandstoft måtte forlade banen før pausen med, hvad der måske er et brækket kraveben - og han blev erstattet af Oliver Baladi. Forhåbentlig er skaden til Hugo ikke så slem, som det så ud til, da han måtte have behandling og forlod banen.


I anden halvleg var det som forventet Frederikssund IK, der pressede på for at lukke kampen. Men det lod vente på sig, selvom mulighederne var der. Både Noah Engell og Deniz Ates ramte stolpen.

Men indskiftede Oliver Baladi blev spilleren, der på et flot hovedstød gjorde det til 2-0 efter et indlæg fra højre side i 68. minut - og det punkterede så det meste af det håb, hjemmeholdet havde haft for at nappe et overraskende point.


Fem minutter før tid tog Rasmus Philipsen chancen fra egen banehalvdel i den stærke vind, da han opdagede Slagelses målmand stående et stykke fra stregen.

Vinden bar bolden som håbet, og på måske sæsonens mål blev det 3-0 til FIK.

Derved fastholder Frederikssund IK sin 3. plads i rækken. Halvdelen af grundspillet er færdigspillet. Foran dem er Glostrup på førstepladsen og BK Skjold på andenpladsen.

Næste kamp for Martin Hilstrups mandskab er på lørdag d. 14. oktober kl. 12.00 på Hørsholm Idrætspark, hvor Hørsholm-Usserød tager imod.

Da de to hold mødtes tilbage i august i Frederikssund blev det til en 2-0 sejr til FIK.bottom of page