top of page

B1908 0 - 4 FREDERIKSSUND IK - STORSEJR TIL FIK I SUNDBY!!

Efter et par uafgjorte kampe kom Frederikssund tilbage på sejrssporet med en flot og overbevisende sejr i Sundby mod B1908. Deniz Ates blev dobbelt målscorer.


De seneste par kampe for Frederikssund IK er endt uafgjort, selvom FIK har været oppe med to mål både mod Ledøje og senest Ringsted IF.


Derfor føltes kampen lørdag eftermiddag i Sundby slet ikke afgjort, selvom Frederikssund IK for anden uge i træk kunne gå til pausen foran 2-0. Deniz Ates åbnede scoringen allerede efter ti minutter, da Mathias Sand fandt ham med en lang bold. Ates var simpelthen hurtigere end B1908-forsvaret og satte sikkert bolden ind.

Og føringen blev fordoblet omkring den halve time. De to øvrige af FIKs farlige trio i front stod bag dette mål, da Nicolai Jægergaards fornemme forarbejde assisterede Noah Engell, som blev noteret for målet til 2-0.


Efter pausen frygtede man så om det for tredje kamp i træk skulle lykkes modstanderholdet at komme tilbage. Men gudskelov var Frederikssund nærmest endnu bedre efter pausen - og burde have scoret flere mål end tilfældet blev. Det blev til to mål ligesom i 1. halvleg. Allerede kort inde i 2. halvleg blev Deniz Ates dobbelt målscorer, da han alene sikkert rundede målmanden fra B1908 - og trillede bolden ind til 3-0. Det gav ro til FIK, der gang på gang var farlige på omstillinger - og B1908 formåede aldrig at lægge ordentligt pres på FIK.


I kampens sidste minutter blev Rasmus Hansen skiftet ind - og han blev såmænd også målscorer, da det blev 4-0 i 89. minut. Hugo Strandstoft kombinerede med Rasmus Hansen, der kom alene igennem og lagde bolden køligt ind til slutresultatet 4-0.


Med sejren er FIK faktisk på 1.pladsen i DS Pulje 2 med otte point for fire kampe. Det er dog en tæt række, hvor der er kort afstand fra top til bund.


Næste kamp for Frederikssund IK er på lørdag d. 9. september, hvor Karlslunde IF komme på besøg. Der er kick-off kl. 13.00 på Frederikssund stadion.


bottom of page