top of page

TÅRNBY FF 2 - 3 FREDERIKSSUND IK : VIGTIG UDESEJR UDLØSER KÆMPEKAMP PÅ LØRDAGFIK HENTEDE TRE POINT PÅ FREDAGSTUR TIL TÅRNBY


Det endte som det skulle!!

Fredag aften på Vestamager Idrætsanlæg spillede Frederikssund IK en vigtig kamp for at fastholde kontakten til holdene foran dem i kvalifikationsspillet om 3. division.


FIK havde en 2-1-føring med sig til pause efter en første halvleg, hvor Frederikssund tidligt fik tildelt et straffespark, som Rasmus Philipsen omsatte til en føring til gæsterne allerede efter et kvarters spil.

Men værterne slog hurtigt tilbage, og blot fem minutter senere scorede Jonas N. Jensen til 1-1 for Tårnby. I front havde Frederikssund igen både Nicolaj Jægergaard og Deniz Ates, og de blev flankeret af Oliver Baladi, som efter en lille halv time understregede, at han har gang i en særdeles flot sæson for de gul/blå, da han nettede til 2-1 for gæsterne.


Efter pausen varede glæden dog kort - for allerede i 47. minut blev det 2-2 på et mål af Lasse B. Hansen, og derfra bølgede kampen lidt frem og tilbage, men FIKs stærke offensiv blev afgørende, da kampen nærmede sig sin afslutning.


Deniz Ates fik nemlig med knap fem minutter tilbage af kampen scoret det afgørende mål til 3-2, og det mål sendte FIK hjem med tre utroligt vigtige point.

Sejren bringer spændingen tilbage i toppen - selvom Sundby Bk er løbet lidt fra de andre. I næste runde skal Glostrup møde Sundby, mens FIK selv kan bringe sig enormt tæt på andenpladsen.


Ellers har ugen i Frederikssund IK båret præg af nyheden om, at cheftræner Martin S. Hilstrup takker af efter sæsonen. Selvom 3. division bliver svær at nå, så er Frederikssund IK en klub i god gænge og med en stærk og talentfuld spillertrup, som den kommende træner kan se frem til at skulle arbejde med og forhåbentlig udvikle yderligere.


Topstillingen efter fire kampe af slutspillet ser efter sejren i Tårnby således ud:

1. Sundby Bk 52p

2. Brønshøj 47p

3. Glostrup 46p

4.Frederikssund IK 43p 5. Gørslev IF 36p

6. Hørsholm-Usserød IK 34p

Seks kampe resterer, og der er altså fortsat 18 point at spille om.


Næste kamp for Frederikssund IK er af absolut afgørende betydning - da det netop er hjemmekampen mod Brønshøj, som forresten spilles på lørdag, d. 11. maj kl. 13.00, hvor der som altid er gratis adgang på Kalvøen. Så kom og støt holdet - og vær med til at fastholde håbet om at kunne kæmpe for den spinkle chance, der er for at FIK kan kalde sig 3. divisionshold efter sommerferien.bottom of page