fik.JPG

FIK - GREVE: 1-1

Det endte med en pointdeling, da Greve gæstede Kalvøen lørdag eftermiddag. Begge hold mødte frem i lettere skrantende form: FIK havde tabt de foregående tre kampe, mens Greve kun havde fået ét point i deres seneste to kampe forud for opgøret.

 

Alligevel startede begge hold friskt til, og ville gerne flytte spillet væk fra eget mål. Derfor var der i begyndelsen også flere tilløb til store chancer, men den sidste aflevering kiksede i et par omgange, hvis ikke der opstod misforståelser mellem spillerne i hvad der kunne være blevet til farlige kontrachancer.

 

FIK havde denne gang ikke Brian Mengel med, men derimod var Rasmus Gasberg med i frontkæden. Defensivt holdt Rasmus Philipsen, Mathias Sand Kristensen og Adam Kielsgaard sammen på det - og det gjorde de godt.
1. halvleg blev heller aldrig den helt store offensive og eksplosive af slagsen - og derfor var det målløst 0-0 ved halvleg.

 

Der var en pæn samling af tilskuere til kampen, og selvom det ikke er mange point, som FIK i en periode med mange hjemmekampe har skrabet sammen på det seneste, så var publikum formentlig tilfredse med indsatsen i en kamp, hvor FIK forsøgte sig med hvad de kunne.

Desværre måtte de igen-igen inkassere først, da det var gæsterne fra Greve, der omkring det 60. minut kom foran med 1-0 på mål af Anders V. Kjøller.
Gudskelov tog det ikke motivationen fra FIK - nærmest tværtimod - for mindre end fem minutter senere slog de tilbage med et fint mål. Mathias Sand Kristensen stod for oplægget, da Nicolai Jægergaard gjorde det til 1-1 for hjemmeholdet, der også havde taget initiativet efter Greves scoring.

 

Efter udligningen var det igen så som så med chancerne og det lykkedes ikke for nogle af holdene at skabe en afgørelse mod slutningen. Kampen sluttede 1-1, og begge hold havde helt sikkert håbet på mere, men ville omvendt også have ærgret sig voldsomt, hvis det var blevet til nederlag.

 

FIK er efterhånden solidt plantet lige under midten af rækken. Otte point i syv kampe er ikke et kolossalt udbytte, når man tager de mange hjemmekampe og den ellers så flotte start med i regnestykket. Men den form kan genfindes for de gul/blå, og forhåbentlig kan Frederikssunderne levere en god indsats og tage point med hjem fra Herstedøster IC, som man besøger på lørdag d. 25. september kl. 13.30 på Herstedøster stadion. I forrige sæson spillede FIK også mod Herstedøster IC, og her blev det til både sejr (1-0) og nederlag
(1-2) i to meget tætte kampe.

 

Næste gang FIK spiller hjemme på Kalvøen er d. 2. oktober kl. 13.00, hvor man spiller imod Solrød FC.