UBESEJRET PÅ KALVØEN

Skrevet af Niki Bagge

Lørdag formiddag bød på hele 3 kampe. Alt fra Danmarkserien til Serie 4 skulle i aktion og de 3 kampe resulterede i 2 sejre og 1 uafgjort. 

Dagens første kamp var Senior 3, som skulle i aktion for første gang i mod Frederiksværk FK. Kampen endte 3-3 da gæsterne får udlignet i de døende minutter efter en uheldig situation hos Tonni i målet. FIK var foran både 2-0 og 3-1, men desværre blev kampen ikke kørt hjem. Mens Senior 3 desværre ikke fik de fulde 3 point, så kunne Senior 2 glæde sig over en 3-2 sejr over gæsterne fra Jyllinge FC. En kamp hvor FIK var foran både 2-0 og 3-1, men som skulle gøres spændende til det allersidste. Alt i alt en vigtig sejr, men der var bestemt plads til forbedringer hos FIK i selve spillet. 

Efter dagens første kamp skulle Senior 1 aktion mod gæsterne fra KFUM København. En kamp hvor bl.a. Jannick Andersen og Oliver Juul sad ude med skader, og Deniz Ates havde meldt afbud. Vi havde dog ét nyt ansigt med i Esajas la Cour, som startede på bænken. 

Efter en start med en sejr og et nederlag til to af rækkens tophold, skulle vi nu i aktion mod et oprykkerhold. De første 15 minutter bød kun på én enkelt stor chance til gæsterne på et indlæg, mens ellers foregik det primært mellem de to felter uden nogen rigtige afslutninger. Nicklas Lohals blev skiftet ud med Mathias Sand efter cirka 25 minutter grundet svimmelhed og træthed. Kort efter udskiftningen får FIK et frispark i banens venstre side, som Lukas Christoffersen flot får lagt ind til Jonas Grønbech, der kunne kvittere med hans 2. mål efter blot 3 kampe i den gul-blå trøje. 

De resterende 15-20 minutter af første halvleg forholder sig roligt uden de store chancer, men et klart overtag i spillet fra hjemmeholdet. Anden halvleg starter lidt ligesom forrige hjemmekamp mod B 1908; kaotisk. KFUM får presset os godt i bund i et hurtigt opspil, og så kan Asbjørn Wulff sætte en flot inderside på i det lange hjørne til reduceringen 1-1. Selv om KFUM havde udlignet forsatte FIK takterne fra første halvleg, og efter cirka 60 minutter får Frederik Sommer tilkæmpet sig et fortjent straffespark, som Christian Helev får til ansvar at sparke. 

Helev sætter den ind bag KFUMs målmand, og så står den 2-1. Cirka 10 minutter efter er de to angribere på spil igen. KFUM sætter et hårdt pres ind på Joaquin Martinez, som vælger at cleare den op til Christian Helev. En hurtig 1-2 kombination mellem Helev og Sommer får sat 4 spillere fra KFUM ud af spillet, og så kan Helev fornemt sætte din fladt ind i det lange hjørne til 3-1. 

De sidste 20 minutter af kampen blev som de første 15 minutter; lidt kaotisk og en rodebutik, men en organiseret og disciplineret indsats afviste KFUMs pres, og så kunne FIK hive en 3-1 sejr hjem. Næste kamp er på fredag d. 23/08 ude mod AB Tårnby. 

Facebook Logo.png
Instagram Logo.png

© 2018 FREDERIKSSUND IDRÆSTKLUB     KALVØVEJ 9, 3600 FREDERIKSSUND     00 00 00 00     FIK@SPORT.DK