Lokalavisen Frederikssund

Lokalavisen Frederikssund er kommunens lokale udbyder af nyheder om alt der sker. Lokalavisen Frederikssund skriver artikler om emner som kultur, sport, biler og en masse andre emner, som er med til at forme vores kommune. Lokalavisen Frederikssund bliver uddelt i kommunen ugentligt, og ellers kan du læse alle nyheder på www.frederikssund.lokalavisen.dk. 

GS Store.png

GS. Store er endnu en af vores fantastiske sponsorer. Butikken ligger i Sillebroen på første sal. Hos GS. Store er der stor fokus på personlig betjening, og medarbejderne går meget op i, at du finder det helt rigtige tøj, hvad end du søger festtøj, sommertøj eller tøj til hverdagen. GS. Store har blandt andet mærker som Superdry, Diesel, Minimum, Lee, Just Junkies, Blend, Hilfiger Denim, Boras, Lucléon, Scotch & Soda, Bjørn Borg og Selected Homme. Butikken har åbent alle hverdage 10-19, lørdage og søndage 10-16. De kan også fanges på tlf. 47 31 05 00 eller se mere på deres hjemmeside www.gsstore.dk/frederikssund

Waldorf & Ragn.png

Waldorf & Ragn producerer parykker i høj kvalitet. Produkterne bliver produceret i Østen hvoraf de primært bliver fremstillet af kunsthår med monofilament. Waldorf & Ragn producerer parykker til både mænd og damer med en lang række forskellige hårstile. Waldorf & Ragn kan findes på Holmensvej 2A, 3600 Frederikssund, på telefon 47 38 50 22 eller på e-mail mail@waldorf-ragn.dk. Du kan se meget mere omkring deres produkter inde på www.waldorf-ragn.dk.

Toldboden.png

Nyd din middag med en smuk udsigt over Frederikssund Havn. Vi byder på en udsøgt gastronomisk oplevelse. Vi benytter sæsonens friske råvarer og tilbereder maden fra bunden – og altid med sans for detaljen. Toldboden i Frederikssund er en moderne restaurant, hvor højt serviceniveau er en af vores vigtigste værdier – allerede i døren bliver du mødt af vores smilende tjenere. 

Så skynd dig ind på www.toldboden.nu og reservér et bord til dig og dine nærmeste og få en hyggelig oplevelse. 

Torben Hansen Sport.png

Torben Hansen Sport er Frederikssunds lille lokale sportsforretning med produkter til sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton, tennis, og mange flere. Så kom ned til Torben Hansen Sport på Jernbanegade 15, 3600 Frederikssund, og få dig både nye støvler, ketsjer, håndbold, benskinner, vintertøj, handsker eller noget helt andet samt en god service af deres søde medarbejdere. Torben Hansen Sport har åbent fra kl. 10 til 18 i hverdage og kl. 10 til 14 hver lørdag. Ellers kan Torben Hansen Sport kontaktes på telefon, 47 31 53 18. 

SuperDæk.png

Super Dæk Service betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk Service er både værksted og dækcenter. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Så kontakt Super Dæk Service på telefon, 76 15 32 70, mellem kl. 7.30 og 16.00 i hverdage eller besøg værkstedet på Pedersholmparken 5, 3600 Frederikssund.

Stark.png

STARK tilbyder en bred vifte af professionelle services til håndværkeren og den private SelvBygger. Det er målet, at disse services skal gøre dit arbejde lettere i hverdagen. Hos STARK arbejder vi konstant på at forbedre vores kunders forretning, og det afspejles i vores mange services. Vi tilbyder 60-dages-returservice, kundetelefon 24/7, levering, garantisortiment, prof login, e-faktura, gavekort, håndværker app, produktdata, AktivByg, tøjshop online, nyhedsbrev og udlejning. Læs meget mere om dette på www.stark.dk og besøg i butikken på Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund. Vi har åbent fra kl. 6 til 17 i hverdage og 9 til 14 lørdage.

Spar 5.png

Spar 5 Bodega er en lille lokal pub på Havnegade 13, 3600 Frederikssund. Spar 5 Bodega er et hyggeligt og lille sted med en vaskeægte værtshus stemning. Spar 5 Bodega tilbyder alkoholiske drikke efter egen smag og behov, så kom ned og oplev de hyggelige rammer og den gode stemning centralt i Frederikssund. Spar 5 Bodega har åbent i hverdage fra kl. 10.00 til 22.00 hver søndag til torsdag og kl. 10.00 til 24.00 hver fredag og lørdag.

Sportyfied.png

Sportyfied er en online sportsforretning, der primært har fokus på at tilbyde alle danske sportsklubber og virksomheder markedets bedste produkter, til de bedste priser og med den bedste service. Sportyfied er grundlagt af sportsfolk med henblik på at lave et optimalt produkt for danske sportsklubber. Som kunde hos Sportyfied får en sportsklub adgang til en række unikke produkter, der er fordelagtige for både klubben og alle dens medlemmer. Sportyfied kan kontaktes på kontakt@sportyfied.com eller telefon,

70 70 79 89. Du kan også se meget mere på www.sportyfied.com.

Skousen.png

Hos Skousen leverer vi hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser. Vi sælger desuden vores produkter online, hvor vi tilbyder fri fragt og dag-til-dag levering. Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Med 60 års erfaring benytter vi vores viden og indsigt til, at rådgive vores kunder og matcher kunden med det helt rigtige produkt. Så tjek deres produkter lige her på www.skousen.dk eller kom ned til ejer, Carsten Toftdal, vores helt egen klubmand, på Askelundsvej 4 C, 3600 Frederikssund, og lav en god aftale med ham på nogle af hans mange gode produkter.

Nybolig.png

Hos Nybolig får du mere mægler helt fra dine første tanker om at skifte bolig, til du er klar til at lukke døren bag dig – og åbne en ny. Med 216 forretninger i hele landet bor vi dør om dør med danskerne og ved, hvad der er værdifuldt for at kunne sælge lige præcis din bolig, din vej og dit område. Vores stærke lokalkendskab kombineret med de bedste og mest tidssvarende digitale værktøjer gør, at vi får nøglerne til at skifte hænder. Hurtigt. Og til den rette pris. Så kom ned og besøg os på Ny Østergade 5, 3600 Frederikssund eller ring til os på 47 31 26 60.

MH Tømrer.png

MH Tømrer og snedkerfirma ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for branchen. Vi mener at det kan betale sig, at udføre et ordentligt stykke arbejde. Hos os er KVALITET og SERVICE højt prioriteret, hvorfor vi bl.a. har stor fokus på at vælge solide materialer samt overholde indgåede aftaler. Vi udfører opgaver der spænder vidt. Typiske opgaver er nybyggeri og renovering for private såvel som for virksomheder. Så hvis du har brug for en god lokal håndværker, så skal du uden tvivl ikke tøve med at kontakte os. Du kan se meget mere på www.mhedensted.dk eller kontakte os på 61 26 64 62.

Rene Rasmussen VVS.png

Leif Rasmussen startede sin enkeltmandsvirksomhed i 1959 og fik sin gas- og vandmester eksamen året efter. VVS firmaet er et af Frederikssunds ældste. Idag ejes firmaet af Niklas Rasmussen  Firmaet har i dag 10 ansatte, og vi klarer alle opgaver indenfor VVS, blikkenslagerarbejde og forsikringsskader som for eksempel totalrenovering af køkken- og badeværelsesskader. Vores medarbejdere gennemgår løbende uddannelser for at følge de nyeste udviklinger indenfor branchen. Så tøv ikke med at kontakte os på 47 31 13 48 eller vvs@rene-rasmussen.dk. Du kan se meget mere om os på www.rr-vvs.dk/

OK Tæpper.png

...

Meny.png

Med et af Danmarks største sortimenter på fødevarer og med overkommelige priser, er MENY dét sted, som du bør handle dine fødevarer. Ud over et kompetent personale, som er klar til at rådgive dig, har MENY et koncept der hedder ”Discount Match”. Discount Match betyder, at MENY hver uge sammenligner priser på alle basisvarer i landet, så den altid matcher den billigste pris på markedet. Så tjek deres fødevarer lige her på www.meny.dk eller kom ned til MENY Frederikssund på Havnegade 9, 3600 Frederikssund, og oplev en enestående kundeservice og gode priser på dine fødevarer.

Malerfirmaet CKT.png

Malerfirmaet CKT A/S er en byggevirksomhed i Frederikssund, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Malerfirmaet CKT A/S tilbyder projekter som husbygning, terrassebygning eller garagebygning. Så Malerfirmaet CKT A/S på 47 31 54 17 eller besøg os på Strøbjergvej 27, 3600 Frederikssund og få et tilbud på dit byggeprojekt. 

LokalBolig.png

LokalBolig Frederikssund er kommunens mest engagerede, målrettede og nærværende ejendomsmægler. Vi kalder det boligsalg med PASSION!  Vi ved, hvor vigtigt det er, at der bliver lyttet til dig og vi gør vores yderste for at forklare, hvordan hele processen i en bolighandel forløber, så du føler dig tryg. Vi sælger naturligvis alle boligtyper i Frederikssund Kommune, herunder Jægerspris, Skibby, Frederikssund og Slangerup. LokalBolig Frederikssund har fast butik på Østergade 9, 3600 Frederikssund og kan kontaktes på 47 39 39 39, 24 timer i døgnet. Du kan se meget mere på www.lokalbolig.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

LOG.png

LPOG, Statsautoriserede Revisorer er Frederikssunds lokale revisorer, som er klar til at hjælpe dig med din økonomi. LPOG blev er stiftet i efteråret 2010 og har i dag 9 ansatte. Et af vores væsentlige elementer i vores strategi er, at vi har medarbejdere som konstant vedligeholder og fornyer deres kompetencer til gavn for vores kunder. Så kontakt LPOG på 47 31 22 22 eller post@lpog.dk. Du kan se meget mere om LPOG på www.lpog.dk.

 

Kvickly.png

Vi er din sparringspartner til alle måltider og er hele dagen klar med sunde og nemme måltider af de bedste råvarer. Derfor har vi faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butikspersonale, der tilbyder dig det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til spændende mad til både hverdag og fest. Hverdagen skal være nem, men vi skal også passe på os selv, vores familier og miljøet. Derfor kan du altid regne med, at både vores madvarer og øvrige produkter kommer fra ansvarlige producenter, der tager miljø og kemi alvorligt. Så besøg Kvickly mellem kl. 8 og 21 på Nygade 1, 3600 Frederikssund, i Sillebroen.

JA Ejendomsservice.png

JA Ejendomsservice tilbyder kvalitets rengøring til din bolig. Til dagligt varetager vi ansvaret for mere end 10 ejendomme i København, Virum, Roskilde og Frederikssund og det er vi yderst stolte af. Ikke fordi vi har mange kunder, men fordi de har valgt os som en fast serviceleverandør, som de stoler på og beholder år efter år. Det mener vi nemlig er et bevis på at det arbejde vi yder, har en hvis kvalitet nøjagtigt som vi gerne vil. Så kontakt os på 47 31 75 26 og hav en uforpligtende samtale. Du kan se meget mere om os på www.jaejendom.dk.

Jyske Bank.png

Jyske Bank A/S er Danmarks næststørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg. Jyske Bank A/S tilbyder finansielle løsninger for både privat og erhverv såsom finansielle lån, investeringer, køb af valuta, m.m. Dertil får du som kunde dit helt eget login til Jyske Netbank, så du altid nemt kan tilgå dine bankkontoer. Så besøg os på Østergade 15, 3600 Frederikssund, og lad os få en snak om dine økonomiske ønsker. Du får tildelt din helt egen bankrådgiver, og hvis ikke du kan få fat på hende, så kan vores nationale kundeservice kontaktes på 89 89 08 00. Du kan se meget mere på www.jyskebank.dk.

Jan Nielsen Autolakering.png

...

Husmer.png

Hos Husmer Glas & Facade er kvalitet en æressag. Det er den faglige stolthed, og de holdbare glarmesterløsninger, der har båret virksomheden igennem fire generationer. Husmer Glas & Facade kan stolt sige, at de var de første i Danmark, som tilbød deres kunder Structural Glazing, som er hele glasfacader sat ind i jernrammer. Så tjek meget mere om Husmer Glas og Facade inde på www.husmer.dk eller kom ned i butikken på Smedetoften 11 i Frederikssund. Vi tilbyder også døgnservice, så du kan altid få fat på dem telefonisk på 47 31 02 17.

HJ_Tømreren.png

HJ Tømreren startede i 2005 og består i dag af 7 engagerede medarbejdere, der hver især har stor erfaring indenfor branchen.

Vi er et professionelt og velrenomeret firma der lægger stor vægt på at udføre opgaverne 100% og når opgaven er udført er der altid pænt og rent. Vores motto er "en aftale er en aftale" og vi kommer til tiden. Vi har dygtige og professionelle samarbejdspartnere. Geografisk dækker vi hele Nordsjælland, Københavnsområdet og Midtsjælland. Så søger De en virksomhed med ovenstående kvaliteter så kontakt os på 23 24 14 43 for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Glarmestrene Stig & Jesper.png

Glarmestrene Stig & Jesper ApS løser alle former for opgaver med glas og indramning. Fra montering af forsatsruder og glasskillevægge til reparation af glasfacader og autoruder.​ Fra fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.​ Vi løser opgaver for private, institutioner, butikker og kontorer. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi har erfaringen og mandskabet til at klare det hele.​ Så kontakt os på 47 10 03 03 eller stigogjesper@mail.dk.

Handelsbanken.png

Svenska Handelsbanken AB, kendt som Handelsbanken er en af de største banker i Norden med hjemmemarkeder i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Holland og Danmark. Handelsbanken er en universalbank med et komplet udbud af finansielle tjenester for såvel privatkunder som erhvervskunder. Som kunde hos os er du sikker på at få personlig rådgivning. Du er aldrig kun et personnummer eller et lån – vi kender vores kunder bedre end det. Hvordan skulle vi ellers kunne give dig kvalificeret rådgivning og støtte? På den måde bliver hverdagen også lidt enklere. Ring, skriv eller kom forbi filialen, og lad os aftale et møde. 

Gerlev Autolakering.png

...

Fri BikeShop.png

Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi er 92 butikker fordelt over hele landet og er alle sammen forelsket i cykler. Vi beskæftiger os med cykler hver dag, og har over 25 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste danske cyklister - både til hverdagen og fritiden. Vores eksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder street- og sportscykler, racercykler, MTB eller børnecykler.

EL Dam.png

El-Dam udfører og servicerer alle former for elinstallationer og elektrikeropgaver for såvel private, offentlige instanser samt erhvervsvirksomheder. Vores største mål er at have tilfredse kunder, derfor leverer vi kvalitetsarbejde til rimelige priser og holder vores aftaler. Hos El-Dam ApS arbejder vi også med levering og reparation af hvidevarer, hvor vi har et stort sortiment af produkter, som vi forhandler. Vi tilbyder serviceaftaler inden for ABDL-anlæg, brandventilation, varslingsanlæg, termografering og kontrol og test af fejlstrømsafbryder. Vi vil være din fortrukne elektriker i Jægerpris, Frederikssund og omegn.

ENP.png

ENP Advokater dækker de fleste juridiske områder, og vores advokater yder en helstøbt rådgivning både til erhvervslivet og til en stor kreds af private kunder. I alt er vi 18 personer beskæftiget i firmaet, heraf 6 advokater og 12 sekretærer/sagsbehandlere. Det er vores målsætning at være lokalområdets foretrukne juridiske rådgivere. Derfor er det helt afgørende for os, at vores ydelser er af høj kvalitet, kommer til rette tid og lever op til klienternes forventninger. Selvom enp advokater favner bredt, er der fagområder, vi har valgt fra, således at vi kan specialisere os inden for andre. Vores specialer er rådgivning af private og erhvervsrådgivning.

EL ABC.png

Du kan få hjælp til løsninger indenfor tekniske installationer, uanset om du er erhvervs- eller privatkunder. Hos EL-ABC lægger vi vægt på at det skal være enkelt at være kunde. Du vil opleve at vi forstår dine ønsker, og omsætter dem til konkrete ideer. Vi løser dine opgaver indenfor elinstallation, alarm, døgnservice, hvidevareservice, netværksløsninger og industriservice. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi kan hjælpe dig uanset hvad. Så kontakt os på 47 31 15 27 og lad os hjælpe dig med din udfordring. Du kan se meget mere på www.el-abc.dk.

Deres Gartner.png

Hos Deres Gartner er kunden altid vores første prioritet. Sammen finder vi de rette løsninger på dine opgaver og ønsker. Deres Gartner leverer den nødvendige rådgivning, inspiration og ideer til din have og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak hjemme hos dig. Så kontakt Poul-Erik på 40 26 85 46 hvis du har brug for hjælp fra kommunens lokale gartner.

Danske Bank.png

Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Banken servicerer privatkunder, små og store virksomheder samt institutionelle kunder. Bankens kernemarked er Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor alle typer af kunder serviceres. Hos Danske Bank Frederikssund kan du få rådgivning om din økonomiske situation og muligheder. Så kom og besøg os på Jernbanegade 7, 3600 Frederikssund, eller ring til os på 45 12 04 40.

Dreamhouse.png

...

Carlo Christiansen.png

Vi hos Carlo Christiansen Smykker & Ure,​ er sammen med Christina fra Christina Jewelry & Watches, blevet dybt inspireret til at skabe et lokalt “Min by” smykke. Smykket kommer som en charm til armbånd eller halskæde, samt reversnål/lille broche til tøjet. Vores “Min by” smykker forhandles kun hos os i gågaden i Frederikssund. Der er blevet tænkt og tegnet, og da broen i sin udvikling blev mere og mere smuk, samt et stort omdrejnings-punkt i vores lokalsamfund (vi må jo erkende at Kronprinsesse Mary’s bro, på godt og “ondt”, vitterligt har sat “Vores by” på landkortet), så var det jo naturligt, at den blev en del af vores charm.

Carlsberg.png

Det hele startede 1847, hvor Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsens passion for øl lagde grundstenen for det Carlsberg, vi kender i dag. I Carlsberg i Danmark arbejder i dag ca. 1.500 medarbejdere med at producere og levere Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola-produkter. Vi har nogle af Danmarks største brands, og det er vi meget stolte over. 

Andersen Biler.png

Andersen Biler blev stiftet i 1963 af Helge Andersen. Andersen Biler tilbyder køb og leasing af både nye og brugte biler af mærket Ford og Nissan. Andersen Biler har dertil deres eget værksted, så skulle uheldet være ude, så kan du altid få hjælp hos os lokalt. Så kontakt os endelig på 70 80 86 63 til en uforpligtende samtale eller besøg os på Vølundsvej 11, 3600 Frederikssund. Du kan læse meget mere om os og vores produkter på www.andersenbiler.dk.

Bjergmark.png

Hos XL Bjergmark i Skibby er det vores mål at yde en kvalificeret rådgivning og vejledning til alle vore kunder, der dels består af håndværkere og dels af private kunder. Vi tilbyder produkter indenfor byggematerialer, værktøj, byggemarkedsartikler samt haveartikler. Så kontakt os på 47 59 00 00 og lad os have en uforpligtende samtale om dine behov eller besøg på Hovedgaden 1A, 4050 Skibby.