top of page

KÆRE ERHVERVSDRIVENDE

Vores klubhus og baner på Kalvøen danner hver uge året rundt rammen for omkring 1.000 menneskers spænding, forventninger, bitre skuffelser og store sejre. Nogle kommer mest for hyggens skyld, andre for sportslige resultater og mange af dem er tilskuere til deres børns leg med den runde kugle.

Fælles for dem alle er, at de finder glæde ved fællesskabet i vores klub. FIK er byens fodboldklub, og hos os spiller både piger og drenge fra de ikke engang er begyndt i skole, til de for længst er gået på pension. Vores førstehold i Danmarksserien tiltrækker omkring 300 tilskuere til hjemmekampene, og i FIK lægger vi også græs til skolefodbold, FIK Cup og DGI’s fodboldskole, sportslige begivenheder som hver især tiltrækker mange mennesker fra lokalområdet, både spillere og tilskuere.

Vores profiler på sociale medier har mere end 2.000 følgere, og hver uge lægger både vi og vores følgere opslag ud på profilerne med både socialt og sportsligt indhold. Hvis du vil vise din virksomhed og dine produkter til alle disse mennesker fra Frederikssund og omegn, så har vi fire forskellige sponsor pakker at tilbyde. De spænder vidt i indhold og pris, vi håber, at de finder din interesse.

Jacob Levin Nielsen

Bestyrelsesformand i Frederikssund Idrætsklub

Kontaktperson til sponsorater:

Jesper Skjellerup

jesper.skjellerup@ffbbold.dk

Telefon: 25 25 79 15

SPONSORPAKKER I FIK

INDHOLD OG PRISER ER GÆLDENDE FOR ET KALENDERÅR

Udklip.JPG

                                         Platin           Guld             Sølv           Bronze

Priser:                             50.000 kr.    25.000 kr.    10.000 kr.    3.500 kr.

bottom of page