top of page
fik2.JPG

FØRSTE SEJR TIL FIK:
2-1 I BRØNSHØJ

Påskesøndag stod i fodboldens tegn, da Frederikssund IKs Danmarksseriehold, der spiller med om oprykning til 3. division spillede udekamp på Tingbjerg Idrætspark mod Brønshøj. Her var de gul/blå nærmest tvunget til sejr, hvis de skulle hægte sig på resten af holdene, der slås om en af de bedste tre positioner, der kaster oprykning til 3. division af sig.

Efter i tre kampe blot at have hentet et enkelt point, så var det ekstra vigtigt med de tre point, som Todi Jønssons mandskab hjemtog med en 2-1-sejr søndag eftermiddag.

I 1. halvleg var der langt mellem chancerne - og på en farlig kontra i 11. minut var Noah Engell Christensen tættest på før pausen, men Brønshøjmålmanden var i vejen.
For Brønshøj debuterede tidl. FCK-spiller Youssef Toutouh, men han udgik desværre for hjemmeholdet med en skade allerede efter 21 minutter.
Kort efter pausen var Noah Engell Christensen igen i vælten, da han blev nedlagt af Brønshøjmålmanden i straffesparksfeltet. Det kostede en advarsel til Brønshøj-målmand Lucas Chang-Andersen, men også en chance fra 11-meter pletten til Rasmus Philipsen. Han svigtede ikke - og så var det 1-0 til Frederikssund.

​

Brønshøj havde måske bolden mest, men skabte ikke rigtig meget - og i stedet var FIK'erne skarpe og farlige konstant, når de kunne løbe kontra. Med ti minutter tilbage afgjorde det velsagtens kampen, da Nicolai Jægergaard udnyttede et boldtab, hvor han og Noah Engell kunne løbe afsted mod en sagesløs Brønshøjmålmand.

​

2-0 - men netop som man tænkte, at sejren var i hus - så kom der en reducering fra hjemmeholdet.
Det var Hassan Ali Ghulam, der på hovedstød gjorde det til 1-2 med nogle minutter igen, men selvom hjemmeholdet hældte stribevis af bolde ind i Frederikssund-feltet i de døende minutter, så forblev det ved 1-2 og en meget vigtig sejr for Frederikssund.

​

Sejren betyder, at Frederikssund IK er en del af et stort midterfelt, hvor der kun er to point fra nr. 5-8, så en sejr i næste weekends hjemmekamp mod Odder vil måske kunne bære FIK lidt tættere på de fire hold i toppen.
Oprykningsspillet er jo fortsat ungt - og de seks point, der er op til 2. og 3. pladsen kan sagtens indhentes, men der er naturligvis ikke råd til mange flere nederlag.

​

Kampen mod Odder spilles på Frederikssund stadion på lørdag d. 15. april kl. 13.00, og der er som altid gratis adgang.