top of page
fik.JPG

FIK - HERLEV IF: 3-1

Lørdag eftermiddag var der kamp på Frederikssund stadion.

Her skulle FIK forsøge at vinde deres hjemmekamp på stribe, og modstanderen var Herlev IF, som tidligere på sæsonen slog Frederikssund med 2-1 i Herlev.

Det blev en intens og tæt kamp, der skulle frem til det 88.minut, før afgørelsen blev sat ind, og undervejs havde begge hold gode perioder, men det startede skidt for hjemmeholdet, som havde svært ved i begyndelsen helt at finde sig til rette på banen, og Herlev IF gjorde mange ting vanskelige for FIK, som allerede fem minutter kom bagud 0-1 efter mål af Elias Amrani.

Så spredte der sig en følelse af nervøsitet blandt både FIK-spillerne og publikum, som gennem det meste af sæsonen jo ellers har lignet et hold, der skal spille med om oprykning til 3.division sammen med Avarta, men seneste kamp mod VB1968 blev tabt med 0-1 - så der var brug for en positiv reaktion fra hjemmeholdet denne lørdag mod Herlev.

​

Den kom gudskelov... efter en lille halv time blev hjemmeholdet tilkendt straffespark, som stensikre Rasmus Philipsen omsatte til scoring - 1-1.
Og det gælder som sagt om at udnytte sine gode perioder, og det må man sige hjemmeholdet gjorde, da Noah E. Christensen blot tre minutter senere udnyttede en chance til at bringe hjemmeholdet på 2-1, og pludselig var Herlevs gode indledning ikke til at få øje på.

​

I 2. halvleg forsvarede FIK sig gode mod et Herlev-hold, som igen virkede velspillende, men det er ikke for ingenting at vi igen og igen har rost Frederikssunds defensiv, for de lukker af for utroligt meget - og efterhånden som 2. halvleg gik, så blev Herlev også både utålmodige og som om, at man manglede troen på at komme tilbage.

​

Med to minutter tilbage løb Noah E. Christensen så kontra efter en flot aflevering, og sikkert blev det 3-1 til hjemmeholdet, der med de tre point nu blot er to point efter Avarta på 1.pladsen. Omvendt har FIK seks point ned til LSF på 3.pladsen.

​

Næste kamp for Todi Jønssons & Co. er på lørdag d. 22. oktober, hvor man skal en tur til Slagelse B&I.
Da de to hold mødtes i Frederikssund tilbage i august endte det med 2-0 til FIK.
Næste hjemmekamp er lørdag d. 5. november kl. 13.00, når KFUM gæster Kalvøen.