top of page

FREDERIKSSUND IK  2
HOLBÆK B&I             1

I omegnen af 300 tilskuere havde lørdag fornøjelsen af at overvære Frederikssund IK besejre topholdet i oprykningpiljen Holbæk B&I, da de to hold tørnede sammen på Frederikssund stadion.

Nicolaj Jægergaard var tæt på allerede i starten at bringe hjemmeholdet i front, men i en 1. halvleg, hvor Holbæk var mest på bolden, så var det kontramulighederne, der blev farligst.

Og netop sådan en kontra skulle med fem minutter tilbage før pausen give pote for FIK.

Noah Engell Christensen endte med at assistere Deniz Ates, der bragte hjemmeholdet på 1-0.

​

Holbæk B&I var dog straks tæt på at udligne, men træværket reddede hjemmeholdet.

Det gjorde det dog ikke blot et par minutter senere, da Michael Lumb i 1. halvlegs sidste minut udlignede til 1-1 i en situation, hvor han blev spillet helt alene med FIK-måmand Frederik Folkvardsen, der var chanceløs.

​

2. halvleg lignede første. I hvert fald på den måde, at Holbæk var mest styrende, men hjemmeholdet var farligst og virkede til at have tingene nogenlunde under kontrol.

Midtvejs i 2. halvleg faldt kampens afgørelse. Holbæks målmand begik straffe på Noah Engell, og Rasmus Philipsen omsatte sikkert til 2-1 for FIK.

Holbæk pressede videre, men rigtigt farligt blev det aldrig, og da Lazarevic endelig fik en pæn mulighed mod slutningen, så ramte han ikke målet.

​

Med sejren har FIK nu seks point op til netop Holbæk B&I, der nu indtager 3.pladsen. Så selvom det ser svært ud og kræver en flot stime, så har FIK da givet sig selv chancen for at holde liv i et spinkelt oprykningshåb.