top of page
22.04.30  (22).JPG

OPTAKT: FIK - BRØNSHØJ
- stimen skal brydes

Frederikssund IK vandt for knap en måned siden med 2-1 hjemme mod Holbæk B&I. Det var en sejr, som gav holdet et løft i selvtillid, idet Holbæk B&I lå nr. to på det pågældende tidspunkt.

Derudover holdt Frederikssund med sejren fast i et spinkelt håb om for alvor at spille med om oprykningen til 3. division - og meningen var, at man henover de næste kampe skulle bygge videre på håbet og se hvor langt man kunne komme.

Her en måneds tid senere er oprykningen ikke længere mulig. Tre kampe har siden givet tre nederlag - men endnu mere bekymrende er det, at holdet ikke har scoret siden den dag mod Holbæk, hvor Deniz Ates og siden Rasmus Philipsen (straffe) blev noteret som målscorere.

Den 'stime' af kampe uden mål skal gerne slutte lørdag - og det er der da også en fin chance for.

Netop Rasmus Philipsen scorede også sidst disse to hold krydsede klinger, da Frederikssund IK vandt med 2-1 i Brønshøj tilbage d. 8. april. Udover Philipsen var Nicolai Jægergaard også på pletten - men egentlig er det lidt underordnet, hvis navn der står noteret, når kampen slutter - så længe målene er kommet og der forhåbentlig også er yderligere tre point på kontoen.

For selvom oprykningen ikke længere er en mulighed, så skal de resterende fire kampe bruges til at samle selvtillid, afprøve og udvikle på det taktiske plan - og måske endda stifte bekendtskab med et par nye ansigter, som kan være at finde omkring 1. holdet efter sommerferien.

Det er vigtigt for holdet, at man inden sæsonafslutningen får nogle succesoplevelser, så man får noget at bygge ovenpå, når Danmarksserien igen er på programmet.

Kampen er Frederikssund IKs næstsidste hjemmekamp i forårssæsonen - kun Marienlyst mangler at lægge vejen forbi.
Men der venter også en helt særlig og spændende oplevelse for klubben, når vores 125 års-jubilæum fejres d. 24. juni med en kamp mellem et udvalgt hold af FIK-spillere overfor tidligere landsholdsstjerner.

bottom of page