top of page

Frederikssund IK 3 - 1 Slagelse B&I : Andenpladsen sikret med sejr og hattrick.Grundspillet i årets Danmarksserie er nu ovre.

Frederikssund IK havde forlængst sikret deres deltagelse i oprykningspuljen til 3. division, men inden da manglede lige den sidste kamp - en hjemmekamp mod Slagelse B&I.


Og det skulle blive mere bøvlet, end man måske havde både håbet og troet. FIK var uden Deniz Ates, men havde gudskelov en Nicolai Jægergaard i sin allerbedste udgave med til opgøret.


Kampen startede med et fint tempo, og hjemmeholdet var dominerende. Især fordi gæsterne forsøgte sig med mange lange afleveringer og dem havde FIK-defensiven totalt styr på.

Efter ca. ti minutter fik Jægergaard plads ude på venstrefløjen, hvorfra han trak ind i banen og satte et præcist skud i det fjerne målhjørne uden for målmandens rækkevidde. Således var det 1-0 til Frederikssund, der havde et par andre farlige chancer før pausen, men det blev ved det ene mål før pausen.


I starten af 2. halvleg var det tæt på 2-0, da Oliver Baladi gik forbi målmanden, men med frit mål foran sig blev løbet ned bagfra af en Slagelse-forsvarsspiller. Det lignede både et straffespark og rødt kort, men på forunderlig vis vinkede dommer og linjevogter blot målspark.

FIK-træner Martin Hilstrup havde netop udskiftet to gange Oliver (Baladi og Drost), da Slagelse B&I slog til efter en dødbold i 70. minut.

Et højt indlæg til bagerste stolpe endte med et utageligt hovedstød fra Tobias G. Hansen, og så var det pludseligt 1-1. Det var helt unødvendigt for Frederikssund at komme i bekneb og heller ikke et udtryk for kampens forløb, hvor FIK havde været i førersædet stort set uden problemer hele vejen igennem.


Men det, der lignede et deja-vu udspillede sig for øjnene af de mange fremmødte tilskuere, der nød solskinsvejret, da Jægergaard for anden gang i kampen trak ind fra venstresiden og sparkede over i det fjerne hjørne til 2-1 efter 81 minutter - og så var det gudskelov igen FIK, der var i front.

Kampen blev endeligt afgjort, da Jægergaard fuldbyrdede sit hattrick i kampens overtid, da han understregede, at han også kan i banens højre side, hvor han sparkede i det korte hjørne til 3-1.


Tre point mere på kontoen, og nu venter oprykningspuljens ti kampe. Glostrup ender på førstepladsen med 39 point, fem mere end FIK med 34.

Herefter følger Hørsholm-Usserød IK (30 point), Karlslunde IF (28 point) og BK Skjold (26 point).


Frederikssund IK starter oprykningspuljen med en hjemmekamp på lørdag d. 13. april. Mere herom senere på ugen.
bottom of page