Frederikssund IK 3 - 1 Slagelse B&I : Andenpladsen sikret med sejr og hattrick.

Grundspillet i årets Danmarksserie er nu ovre.

Frederikssund IK havde forlængst sikret deres deltagelse i oprykningspuljen til 3. division, men inden da manglede lige den sidste kamp - en hjemmekamp mod Slagelse B&I.

Og det skulle blive mere bøvlet, end man måske havde både håbet og troet. FIK var uden Deniz Ates, men havde gudskelov en Nicolai Jægergaard i sin allerbedste udgave med til opgøret.

Kampen startede med et fint tempo, og hjemmeholdet var dominerende. Især fordi gæsterne forsøgte sig med mange lange afleveringer og dem havde FIK-defensiven totalt styr på.

Efter ca. ti minutter fik Jægergaard plads ude på venstrefløjen, hvorfra han trak ind i banen og satte et præcist skud i det fjerne målhjørne uden for målmandens rækkevidde. Således var det 1-0 til Frederikssund, der havde et par andre farlige chancer før pausen, men det blev ved det ene mål før pausen.

I starten af 2. halvleg var det tæt på 2-0, da Oliver Baladi gik forbi målmanden, men med frit mål foran sig blev løbet ned bagfra af en Slagelse-forsvarsspiller. Det lignede både et straffespark og rødt kort, men på forunderlig vis vinkede dommer og linjevogter blot målspark.

FIK-træner Martin Hilstrup havde netop udskiftet to gange Oliver (Baladi og Drost), da Slagelse B&I slog til efter en dødbold i 70. minut.

Et højt indlæg til bagerste stolpe endte med et utageligt hovedstød fra Tobias G. Hansen, og så var det pludseligt 1-1. Det var helt unødvendigt for Frederikssund at komme i bekneb og heller ikke et udtryk for kampens forløb, hvor FIK havde været i førersædet stort set uden problemer hele vejen igennem.

Men det, der lignede et deja-vu udspillede sig for øjnene af de mange fremmødte tilskuere, der nød solskinsvejret, da Jægergaard for anden gang i kampen trak ind fra venstresiden og sparkede over i det fjerne hjørne til 2-1 efter 81 minutter - og så var det gudskelov igen FIK, der var i front.

Kampen blev endeligt afgjort, da Jægergaard fuldbyrdede sit hattrick i kampens overtid, da han understregede, at han også kan i banens højre side, hvor han sparkede i det korte hjørne til 3-1.

Tre point mere på kontoen, og nu venter oprykningspuljens ti kampe. Glostrup ender på førstepladsen med 39 point, fem mere end FIK med 34.

Herefter følger Hørsholm-Usserød IK (30 point), Karlslunde IF (28 point) og BK Skjold (26 point).

Frederikssund IK starter oprykningspuljen med en hjemmekamp på lørdag d. 13. april. Mere herom senere på ugen.