top of page

GØRSLEV IF 0 - 2 FREDERIKSSUND IK : TRE POINT SIKRET MED FLOT INDSATS PÅ UDEBANEFREDERIKSSUND IK TOG ALLE TRE POINT MED SIG HJEM FRA GØRSLEV, DA DE TO HOLD MØDTES FREDAG AFTEN. DERMED FIK MAN REVANCHE, DA DET OMVENDTE OPGØR PÅ FREDERIKSSUND STADION TIDLIGERE PÅ FORÅRET BLEV TABT.


Frederikssund IK har fortsat scoret i alle holdets kampe, som de har spillet her i slutspillet, mens det har knebet med den defensive organisation og evnen til at holde modstanderne fra mål. Fredagens 'clean sheet' var blot holdets andet - og de er begge kommet på udebane.


Deniz Ates noterede sig igen som målscorer, da han efter en lille halv time bragte FIK på 1-0. Der var flere chancer, som kunne have kastet mål af sig før pausen, men begge hold misbrugte deres muligheder - og så blev det ved 1-0 før pausen.


Til starten af 2. halvleg ændrede cheftræner Martin Hilstrup på holdet. Magnus Johansen erstattede Oliver Baladi - og det viste sig hurtigt at være den helt rigtige beslutning.


Inden der var spillet to minutter af anden halvleg havde han (Magnus Johansen) nemlig bragt gæsterne på 2-0, og så kom der bedre ro på det hele.

Frederikssund IK var godt tilfredse og behøvede ikke meget mere, og Gørslev IF virkede også trætte og ukreative, så det tidlige mål efter pausen var også det sidste.


Dermed sluttede det hele med 2-0 til Frederikssund IK, der dermed fik deres revanche for 1-2-nederlaget, som Gørslev IF tilføjede FIK tidligere på foråret.

I stillingen gør det desværre ikke den store forskel i forhold til topplaceringerne, da der er for stor afstand til holdene ovenfor.


Men sejren giver Frederikssund IK muligheden for - i den sidste hjemmekamp med Martin Hilstrup i spidsen for mandskabet - så godt som sikre sig 4. pladsen i oprykningspuljen.

Den næste kamp er nemlig som nævnt sæsonens sidste på Frederikssund stadion før sommerferien. Den spilles lørdag d. 8. juni kl. 13.00, hvor FIK tager imod Tårnby FF. Det er samtidig sidste mulighed for at se Martin Hilstrup på trænerbænken for FIK. Han stopper i forbindelse med sæsonafslutningen efter mange års tro tjeneste. Der er foreløbig intet navn på hvem der skal have ansvaret for FIK efter sommerferien.


Uanset udfaldet af de sidste kampe, som også tæller en tur til Brønshøj i allersidste spillerunde, så er Frederikssund uden mulighed for at true Glostrup, der ligger på 3. pladsen. Derimod kan både Gørslev IF og Hørsholm-Usserød IK nå at indhente og gå forbi FIK i stillingen, hvis resultaterne flasker sig for dem, samtidig med, at Frederikssund højest må få tre point i de sidste to kampe.


Med andre ord vil en sejr over Tårnby ikke med 100% sikkerhed sikre 4. pladsen, men det bliver meget mere sandsynligt - da Gørslev IF og Hørsholm-Usserød IK netop mødes i den kommende runde, så de kan ende med at spænde ben for hinanden i jagten på FIKs fjerdeplads.

Den sidste kamp i sæsonen for Frederikssunds vedkommende er lørdag d. 15. juni, hvor man altså skal en tur til Tingbjerg Idrætspark for at møde Brønshøj.

bottom of page