top of page

OPTAKT: SLAGELSE B&I - FREDERIKSSUND IK

FIK spiller allerede fredag aften på Slagelse stadion i DS pulje 2 - og skal forsøge at komme tilbage på sporet efter nederlaget i lørdags mod Glostrup.

Det var ikke en god lørdag eftermiddag, da Glostrup gæstede Frederikssund stadion på Kalvøen forleden. For ikke alene tabte hjemmeholdet topkampen med 1-2, men så var der også den voldsomme episode med anfører Mathias Sand, som måtte udgå midt i 2. halvleg, hvor kampen var afbrudt i op mod ti minutter. Situationen omkring Mathias Sand er bedre, men det vides endnu ikke, hvordan udsigten til spilletid for ham er. FIK skal nemlig i kamp allerede i morgen aften kl. 19.00 på Slagelse stadion.

Trods nederlaget mod Glostrup er FIK fortsat det mest scorende hold - og mod et Slagelsehold, som har haft store udfordringer hidtil, så er der grund til optimisme i forhold til at håbe på en sejr og tre point.

Slagelse B&I spillede fire kampe i træk 1-1 hele september, men glemte at lukke måneden positivt ned, da man i weekenden tabte hele 1-5 på udebane mod BK Skjold.

Slagelse er fortsat uden sejr - og er derfor placeret på sidstepladsen med fem point for otte kampe. FIK selv er placeret på tredjepladsen med 14 point for otte kampe.

Slagelse B&I har dog formået at score i alle kampe i sæsonen, med undtagelse af en enkelt, nøjagtigt som FIK selv. Men hvor FIK har scoret mindst to mål hele seks gange i de otte kampe - så har Slagelse B&I kun én gang scoret mere end et mål, og den kamp tabte de så iøvrigt med 3-4. FIK har farlige offensive kort som Deniz Ates, Noah Engell og Nicolai Jægergaard - og læg hertil både Mehdi Djemai og Rasmus Philipsen, som er kommet på måltavlen nogle gange hver. For Slagelse er situationen en anden. I de sidste seks kampe har man scoret otte mål, men med otte forskellige målscorere. Så ingen Slagelsespiller er i forrygende målform - til gengæld kan målene komme fra alle kanter.