top of page

OPTAKT: VB1968 - FREDERIKSSUND IK

FIK tyvstarter weekenden med en udekamp i Bagsværd, når Martin Hilstrups mandskab skal møde VB 1968. Seneste kamp - den første i sæsonen uden mål - skal revancheres.

Det var en skuffelse at tabe i Fælledparken, da det i lørdags blev 0-1 mod BK Skjold. Det var den første kamp i sæsonen 23/24, hvor det ikke lykkedes for FIK at score.

Netop målscoringer har ellers på ingen måde været det udfordrende for Frederikssund i de første kampe, hvor man havde lavet 15 mål i fem kampe - og minimum to mål i alle opgør indtil i lørdags.

Så når man fredag aften går på banen i Bagsværd mod VB 1968, så er det med forventning om, at det igen bliver muligt at få nettet til at blafre bag modstanderen målmand.

VB 1968 er nemlig det hold, som har inkasseret flest mål i rækken. 13 mål har man modtaget i de seks kampe hidtil.

Bl.a. er det lykkedes VBs modstandere at score hele 11 mål på dem i de seneste tre kampe, hvor det kun er blevet til ét point for VB 1968 via 3-3 i Hørsholm-Usserød.

I fredags spillede VB 1968 i Ledøje-Smørum. Det var en kamp, der længe lignede en pointdeling - da det bl.a. fortsat var 0-0 efter en times spil.

Men fra det 65. minut gik alt galt for gæsterne - som på 25 minutter lod sig passere hele seks(!) gange og dermed tabte 0-6.

Og det endda selvom man i 56. minut havde sat to store navne i spil fra bænken - nemlig både André Riel og Christian Offenberg.

Det gjorde således ingen forskel - og Frederikssund IK skal minde sig selv om, at VB 1968 måske bliver trætte eller tager nogle chancer, hvis kampen er på vippen, når man når et stykke ind i 2. halvleg.

Ironisk nok havde FIK hele deres stærke trio af offensive kort - Ates, Jægergaard og Engel - med fra start for en sjælden gangs skyld, og det skulle man jo have troet var en garanti for mål, men ak.

Forhåbentlig er der udsigt til scoringer - gerne fra de tre førnævnte - og point til kontoen, når FIK går på banen i morgen aften kl. 19.10 på Skovbrynets Skoles Kunstgræsbane.