top of page

RINGSTED IF 3 - 3 FREDERIKSSUND IK - SEJR FORSVANDT TIL SIDST

Med tyve minutter tilbage kom FIK foran 3-1, og Ringsted IF var endda en mand i undertal. Alligevel lykkedes det et flot kæmpende hjemmehold at få 3-3 til sidst.

Det blev et drama i Ringsted lørdag eftermiddag, da Frederikssund IK var på besøg. En særdeles underholdende og velspillet første halvleg resulterede i en fortjent føring på 2-1 til gæsterne.

Som ventet var det ikke svært for holdene at skabe chancer og farlige situationer over for hinanden, og kampen var da også kun fem minutter gammel, da Frederikssund kom foran med 1-0.

Målscorer var Deniz Ates, og der kunne såmænd være kommet meget mere fra ham og Frederikssund-holdet, hvis skarpheden på den sidste aflevering havde været større kampen igennem.

Et kvarter blev der udlignet til 1-1. Et fint forarbejde resulterede i, at Nicolai Johannessen kunne ekspedere bolden i kassen til udligning, og så var det forfra igen.

Det var som om, at holdene skiftedes til at være i kontrol - selvom det aldrig helt var til at forudsige, hvor og hvornår det næste mål ville komme.

Men at der ville komme flere mål, var få vist i tvivl om.

Der kom også endnu et mål før pausen. Netop som uret ramte 45 minutter kom FIK igen i front. Denne gang med Mehti Djemai som sidste mand på bolden og han har efterhånden leveret omkring en håndfuld mål, og spillet sig ind som en af de naturlige målscorere på holdet, og dem er der gudskelov mange af.

2. halvleg var ikke lige så underholdende som første - i hvert ikke før vi nåede de sidste 20 minutter, men så gik det også hurtigt.

Mehti Djemai blev udskiftet efter 67 minutter med Noah Engell, og kort efter fik Frederikssund IK tildels et straffespark, som også gav Ringsted IFs Anders Nielsen et direkte rødt kort for at fratage FIK en oplagt målchance.

Rasmus Philipsen omsatte, som sædvanligt, sikkert til 3-1 og så lignede det en sikker og meget vigtig sejr til gæsterne.

Men desværre går det ikke altid som forventet i fodbold - og på imponerende vist lykkedes det RIngsteds ti mand at fremtvinge ikke bare en reducering til 2-3 ved Mikkel Jensen med godt ti minutter tilbage, men søreme også point på kontoen med en scoring til 3-3 i sidste minut ved Martin Ahlgren.

Naturligvis skuffende for Frederikssund IK, men trods det ærgerlige pointtab, så er der masser af spænding og muligheder i rækken, hvor der endnu mangler to kampe før vinterpuasen.

Næste kamp er samtidig årets sidste hjemmekamp for Frederikssund IK i DS pulje 2. Den spilles på lørdag d. 4. november kl. 13.00, hvor B1908 er gæster.

Herefter spiller FIK d. 11. november kl. 13.00 på udebane i Karlslunde.