top of page

SEN SCORING: FREDERIKSSUND IK 1 - 0 B1908

Det lignede 0-0 på Frederikssund stadion lørdag eftermiddag, indtil et sent mål sikrede en 1-0-sejr og alle tre point til FIK i DS pulje 2.

For en uge siden førte Frederikssund IK i RIngsted , der var reduceret til ti mand. Alligevel lykkedes det Ringsted-spillerne at sikre sig uafgjort til sidst.

På Kalvøen var det igen lidt tæt på en resultatmæssig skuffelse i overtal, da stillingen langt ind i opgøret var 0-0 mod B1908.

Kampen startede lidt langsomt og rodet - men selvom Frederikssund i løbet af første halvleg virkede komfortable og havde overtaget, så kom der ingen scoringer. Der var lovende situationer og flere gange, hvor man troede forløsningen ville komme, men den næstsidste pasning eller tæmning mislykkedes.

I pausen foretog Martin Hilstrup en udskiftning, da Noah Engell forlod banen og blev erstattet af Mehdi Djemai. Men han kunne heller ikke notere sig for en scoring i en kamp, som tog en afgørende drejning efter 55 minutter, da B1908s Mads D. Bjørn fik et direkte rødt kort.

Men det gjorde det næsten endnu vanskeligere for hjemmeholdet at skabe store chancer, da B1908 mest af alt forsvarede sig resten af kampen i håbet om at kunne tage et uafgjort resultat med sig hjem.

Og sådan så det også ud hele tiden, hvilket man fornemmede var frustrerende for både FIK-spillerne, publikum og trænerbænken.

Men så kom forløsningen endelig efter 87 minutter. Daniel Hacke fik bugseret bolden i nettet til 1-0, som blev kampens resultat.

Målet giver - udover de to ekstra point - også en helt anden fornemmelse at slutte året af på på Frederikssund stadion - og med sejren fastholder man afstanden på de fire point op til førerholdet Glostrup - alt imens afstanden ned til holdene under ser mere komfortabel ud.

Efter sejren mangler FIK nu blot en enkelt kamp i 2023. Det er en udekamp imod Karlslunde IF, som spilles på lørdag d. 11. november kl. 13.00.

Herefter spiller Frederikssund IK først igen i DS d. 23. marts 2024 hjemme mod BK Skjold.