top of page

STÆRK SEJR: VB 1968 0 - 3 FREDERIKSSUND IK

Fredag aften vandt FIK sikkert på udebane, og er i hvert fald midlertidigt tilbage på førstepladsen i DS Pulje 2. Topopgør venter på lørdag på Kalvøen.

Der var på forhånd spænding om, hvorvidt FIKs offensiv kunne finde tilbage til dit vanlige selv. For i seneste kamp i Fælledparken mod Skjold havde man modsat normalt ikke formået at score så meget som et enkelt mål.

Men det skulle gudskelov vise sig ikke at være et problem, da Skovbrynet Skoles Kunstgræs lagde bane til kampen i DS mellem VB 1968 og Frederikssund IK fredag aften.

VB 1968 har haft en vanskelig start på sæsonen, og senest haft defensive udfordringer - og det var FIK ikke sene til at udnytte. Med den stærke fronttrio (Jæger, Ates og Engell) alle på banen gav det chancer - men i første halvleg var det kun Noah Engell, som efter knap 20 minutter fik scoret og bragt FIK i front med 1-0.

Der var i første halvleg også tilløb til noget for hjemmeholdet, men grundlæggende var der styr på organisation og kommunikation i de bagerste geledder hos Frederikssund, der for tredje gang ud af syv mulige holdt buret rent.

Netop efter pausen gjorde den dynamiske midtbanemotor, Axel Uzan, til 2-0 - og med det lignede det en afgørelse. Sejren kom da aldrig heller for alvor i fare.

Med knap 20 minutter tilbage af kampen blev det slået endeligt fast, da Deniz Ates scorede til 3-0 for FIK.

Sejren tager holdet op på førstepladsen i rækken - i hvert fald indtil de øvrige kampe i denne runde spilles i løbet af weekenden.

På lørdag d. 30. september er der lagt op til et vaskeægte topopgør, når Glostrup kommer på besøg på Kalvøen.

Glostrup er ubesejret og står noteret for 12 point for deres første seks kamp på rækkens aktuelle andenplads - men FIK har skrabet 14 point sammen i syv kampe.

Kampen på lørdag mod Glostrup har kick-off kl. 13.00.