top of page

TOPOPGØR I DS PÅ KALVØEN LØRDAG KL. 13.00 OPTAKT: FIK - GLOSTRUP

Der er tale om et vaskeægte topopgør lørdag eftermiddag, når Glostrup lægger vejen forbi Frederikssund stadion på Kalvøen. Rækkens bedste angreb møder rækkens stærkeste forsvar.

Da Frederikssund IK i fredags vandt med 3-0 mod VB 1968, så vidste man godt, at denne weekends kamp mod Glostrup ville blive et rigtigt topbrag.

Dagen efter FIKs sejr var det så Glostrups tur - og de vandt på hjemmebane med 2-1 mod BK Skjold . Begge Glostrups mål faldt på straffespark i 2. halvleg efter at Skjold havde ført 1-0 ved pausen.

Og netop et enkelt mål er det særdeles almindeligt, at Glostrup lukker ind. Faktisk har alle modstandere i sæsonen scoret præcist ét mål mod Glostrup - med undtagelse af B1908, som tabte 0-2. Derved har Glostrup kun ladet sig passere seks gange i syv kampe - og er derfor rækkens stærkeste defensiv - hvor FIK er næstbedst med otte scoringer modtaget i syv kampe.

Før kampen er Glostrup ubesejret og derfor på rækkens førsteplads med 15 point, mens FIK er placeret lige efter på 2. pladsen med 14 point. Modsat Glostrup er Frederikssund IK det hold, som har scoret flest mål af alle i DS pulje 2, så det bliver spændende at se, om hjemmeholdets stærke offensiv kan nedbryde gæsternes suveræne defensiv.

Glostrup har lukket 0,86 mål ind pr. kamp - men kun scoret 1,7 mål i snit. Frederikssund IK har lukket 1,1 mål ind pr. kampe - scoret 2,6 mål pr. kamp

Grunden til pointforskellen mellem de to tophold skyldes, at Frederikssund led nederlag for et par uger siden - og derved har et nederlag, hvor Glostrup har hentet uafgjort i de kampe, hvor de ikke har vundet.

En sejr til Martin Hilstrups mandskab vil betyde, at man går forbi Glostrup og er alene i spidsen for rækken, hvor man vil være lige knap halvvejs i grundspillet.

Kampen på lørdag mod Glostrup har kick-off kl. 13.00.